Gootti.net

Silene: Katinka haastateltavana televisiossa

 • Julkaistu torstaina 22.02.2007
 • Avainsanat:

Silene-bändin promokuva, jossa näkyy kolme miestä ja kaksi naista. Toisella naisista pitkät kirkkaanpunaiset hiukset ja toisella mustat hiukset. Yhdellä miehistä on musta irokeesi.Promokuva Silenestä

Kotimaisen Silene (www.silene.in) -goottibändin laulaja, Katinka, käy haastateltavana YLE:n TV2-kanavalla nähtävässä Superfarmi-viihdeohjelmassa. Haastattelu esitetään televisiossa maanantaina 26. päivä kello 16.00.

Silene perustettiin vuoden 2004 sykysyllä. Alkuaikoina bändi soitti cover-kappaleita Siouxsie And The Banshees -yhtyeeltä, mutta päätyi kuitenkin pian kirjoittamaan ja soittamaan omia biisejään. Musiikilliset vaikutteet Silene kaivaa perinteisestä goottirock-musiikista, mutta yhtye käyttää myös "lisämausteena" vaikutteita punkista, klassisesta musiikista ja pop-musiikista.

Silene esiintyy:

 • 1. syyskuuta: Klubi (Tampere, esiintymässä myös Two Witches_ ja DoppelgangeR. Kyseessä TW:n 20-vuotisjuhla.)
 • 30. toukokuuta: Semifinal (Helsinki, esiintymässä myös Angelica Kult ja Varjo)
 • 9. maaliskuuta: Vastavirta-klubi (Tampere, esiintymässä myös Nevernettles ja Phantom Leaf)

Bändin tällä hetkellä tuorein musiikkijulkaisu on EP-levy, mikä kantaa nimeä "107 Raven Road". Levy sisältää viisi biisiä, joista yksi on kiekon nimikkokappale. EP ilmestyi viime vuoden puolella.

"107 Raven Road" -EP:n kappaleet:

 1. 107 Raven Road
 2. Liberty
 3. Dreams, part I
 4. Moonlight
 5. Dreams, part II

Silene on:

 • Harry (basso)
 • Katinka (laulu)
 • Nauku (kosketinsoittimet)
 • Pawel (rummut)
 • Toby (kitara)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.