Gootti.net

Sinine: "Butterflies"

  • Julkaistu lauantaina 25.07.2009
  • Avainsanat:

Sininen albumin "Butterflies" kansikuvassa harmaa pohjaväri ja sen päälle sijoitettu neonsininen vaahteranlehti, jonka yllä Sininen logo valkoisella ja sen alla pienellä präntillä myös albumin nimi.Julkaistaan 18.9.2009

Viron Tallinnassa toimiva Sinine (www.sinine.org) tulee julkaisemaan syyskuussa 18. päivä albuminsa "Butterflies" yhtyeen viikko sitten solmiman levytyssopimuksen turvin. Sinine solmi sopimuksen legendaarisen Adrian Hatesin, eli Diary Of Dreams -yhtyeen keulahahmon, luotsaaman saksalaisen levy-yhtiö Accession Recordsin kanssa. Vuodesta 2003 lähtien toiminut virolaisyhtye on kitaristi Mauno Meesitin projekti, jolla mies halusi lähteä luomaan syntetisaattorien ja samplerien täyttämää musiikkia hänen soitettua aikaisemmin useissa kokeellista musiikkia ja rokkia räimivissä bändeissä.

Levytyssopimuksen allekirjoittamisesta Accession Recordsin kanssa tiedotettiin maanantaina tällä viikolla bändin keulahahmo Meesitin suulla. Accession Recordsin johtohahmo totesi aikaisemmin, ettei levymerkki enää missään nimessä ota siipiensä suojaan uusia bändejä — tämä väite piti paikkansa useiden vuosien ajan aina tähän hetkeen asti. Sininen debyyttialbumi "Butterflies", jonka lopullista kappalelistaa ei ole vielä paljastettu, on sekoitus englanniksi laulettua poppia, electroa ja muita saman suunnan musiikkityylejä. Yhtyeen tuotantoon voi käydä tutustumassa kurkkaamalla Sininen MySpace-sivujen jukeboksiin.

"Butterflies"-albumilla tullaan todennäköisesti kuulemaan ainakin kappaleet "This Girl", "Our Green", "The End" ja "Empty Me Of Emptiness".

Yhtye soitti Tallinnassa järjestetyssä Music Week Festivalissa maaliskuun lopussa yhdessä Daycleierin ja virolaisen Forgotten Sunrisen kanssa sen jälkeen kun The Sisters of Mercy oli soittanut yleisölle. Sininen live-esiintymisiä varten Meesit hankki keikkabändikseen alla listatut muusikot helmikuussa 2009. Sinine esiintyi yleisölle uusine jäsenineen ensimmäistä kertaa 28.2. Tallinnassa Club Rockstarsin lavalla samana iltana, jolloin klubin tiloissa musisoi myös saksalainen Noisuf-X.

Sinine on:

  • Mauno Meesit (kitara)
  • Andre Pichen (live-esiintymisissä kitara)
  • Liisa Hirsch (live-esiintymisissä kosketinsoittimet)
  • Maria Nesterenko (live-esiintymisissä viola)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5604 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä heinäkuuta 2009 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.