Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Siva Six Alfa Matrixille

  • Julkaistu sunnuntaina 24.10.2010
  • Avainsanat:

Kuvassa Siva Six -yhtyeen jäsenet, joista kaksi on miehiä ja keskimmäinen selin seisova on nainen, jonka hiukset palmikoilla tai letitettyinä. Kuvan alaosassa näkyy punavalkoisella värillä Siva Sixin logo.Kuvassa Siva Six

Kreikkalainen elektronista musiikkia tekevä Siva Six on tehnyt musiikkia vuodesta 1997 lähtien, tosin olemassaolonsa alkuaikoina toisella nimellä. Bändi päätyi nyt belgialaisen Alfa Martix -levy-yhtiön bändikokoelmaan. Levytyssopimus takaa seuraavan Siva Sixin studioalbumin julkaisemisen ensi vuoden aikana. Albumi on yhtyeen järjestyksessä kolmas ja nimekseen se sai "The Twin Moons". Levy-yhtiön mukaan luomus on voimakas, myrskyisä ja orkestraalinen. Teos on seuraaja vuonna 2008 julkaistulle "Rise New Flesh (Flesh and Will Resurrected)" -albumille. Kyseessä on uusintapainos debyyttialbumista "Rise New Flesh", joka julkaistiin alunperin vuonna 2005. Uusintapainos sisältää bonus-CD:llä 15 remixiä muilta yhtyeiltä ja artisteilta. Siva Sixin biisisaldoon voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

Debyyttialbumista "Rise New Flesh" tehty alkuperäinen painos on myyty loppuun, joten yhtye teki teoksesta uusintapainoksen varustettuna remixeillä Dark Soholta, Somanilta, Noisuf-X:ltä, Bloodilta, Aes Danalta, Dope Starts Inc.:ltä ja Mono No Awarelta ja muilta.

Siva Six aloitti toimintansa vuonna 1997 nimellä Wintermute. Vuotta myöhemmin bändi julkaisi lainakappaleen "Pornography" kokoelma-albumille, joka on nimeltään "A Tribute to The Cure", jossa nimen mukaisesti kuullaan The Curen kappaleista tehtyjä covereita. Wintermuten nimellä bändi julkaisi vielä pari demoasteista plattaa ennen kuin vaihtoi nimensä nykyisenlaiseksi. Sen jälkeen bändi pääsi vuoden 2005 tienoilla italialaisen Decadence Recordsin hoiviin esikoisalbumin ajaksi. Myös marraskuussa 2006 esille tuotu "Black Will" julkaistiin saman levy-yhtiön tuella.

Siva Six on:

  • Z (laulu)
  • Herr Khaos (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä lokakuuta 2010 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 119 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.