Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Siva Six: "Dawn Of Days"

 • Julkaistu sunnuntaina 30.10.2016
 • Avainsanat:

Valokuva koristeellista kruunua päässään pitävästä sukupuolettomasta ihmishahmosta, jolla pitkät valkoiset hiukset. Kuvan yläosassa Siva Six -logo.Julkaistaan 11.11.2016

Kreikkalainen dark electro -kulttibändi Siva Six tekee paluun uudella "Dawn of Days" -albumillaan, uutisoi yhtyettä edustava Alfa Matrix. Neljäs albumi on seuraaja kolmen vuoden takaiselle "Superstition"-EP:lle. Nyt yhtye yhdistelee musiikissaan electroa ja itämaisia soittimia, kuten arabialaista ud-kielisoitinta, turkkilaista yayli tamburia, myös thereminiä. Kitaravallit tuottaa rytmiryhmä Junksistan Boog kappaleessa "Twenty Eight". Se on Siva Sixin nauhoittama cover-versio kauhuelokuvan 28 päivää myöhemmin soundtrackilla kuullusta kappaleesta.

"Dawn Of Days" on tilattavissa ennakkoon levy-yhtiö Alfa Matrixin BandCamp-sivuilta. Sieltä voi tilata kerralla jopa kaikki ne albumit ja levyt, jotka Alfa Matrix on vuosien varrella julkaissut: 418 levyä noin 1300 eurolla.

"Dawn Of Days" -albumin kappaleet:

 1. To The Light
 2. Daylod
 3. Apocalypsis
 4. The Dead Walk The Earth
 5. Twenty Eight (feat. Boog from Junksista & G.Diamantopoulos)
 6. Transcedence
 7. High On Low
 8. The False Prophet
 9. Superstition (2K16 Edit)
 10. Forever
 11. Until Death Reunites Us (feat. G.Diamantopoulos)
 12. The Messenger (feat. G.Diamantopoulos)

Siva Six on:

 • Z (laulu)
 • U-RI (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä lokakuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 84 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.