Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Siva Six: "Superstition"

 • Julkaistu torstaina 16.05.2013
 • Avainsanat:

"Superstition"-EP:n etukannessa mustasulkainen lintu aukomassa nokkaansa. Kuvan yläosassa Siva Six -logo ja alaosassa "Superstition"-levyn nimi.Julkaistaan 31.5.2013

Kreikan Siva Six (www.sivasix.com) tuo 31. toukokuuta esiin "Superstition"-EP:n levy-yhtiö Alfa Matrixin kautta. Levy-yhtiön julkistaman esittelyn mukaan äänite aaltoilee dark electron, industrialin, black metallin ja technon sekä housen välillä. Mukana on lukuisia täysin uusia biisejä, sekä remixejä viimeisimmältä studioalbumilta. EP-levyksi kiekko tarjoaa paljon kuunneltavaa: 15 biisiä. Kiekko ilmestyy kappalemäärältään rajoitettuna painoksena. Sen kansitaiteen toteutti Zila.

Kreikan Ateenasta käsin toimiva Siva Six on kaksihenkine nyhtye. Se julkaisi esikoisalbuminsa huhtikuussa 2005. Bändin viimeisin kiekko on Alfa Matrixin avulla Euroopassa ja Deathwatch Asian kautta Aasian markkinoilla vuonna 2011 julkaistu studioalbumi "The Twin Moons".

"Superstition"-EP:n kappaleet:

 1. Superstition
 2. Nemesis
 3. I am a groupie (featuring Maria Kalapanida)
 4. She is a groupie
 5. Valley of the shadows (remixed by Mani Deum)
 6. Angels of the nine (remixed by Incubite)
 7. Valley of the shadows (remixed by Headshock)
 8. Serpent whore (remixed by Nano Infect)
 9. The twin moons (remixed by Hexrx)
 10. Faileth stars (remixed by Killus)
 11. Serpent whore (remixed by Beauti Mortui)
 12. Valley of the shadows (remixed by Video Game Orchestra)
 13. Intha ren (remixed by Christian Cambas)
 14. The twin moons (remixed by Mustpain)
 15. Hell is where the heart is (remixed by The Dead For A While)

Siva Six on:

 • Z (laulu)
 • Herr Khaos (kosketinsoittimet ja taustalaulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä toukokuuta 2013 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 140 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.