Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Siva Six: "The Twin Moons"

 • Julkaistu torstaina 19.05.2011
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen kansitaide, jossa näkyy "The Twin Moons" -albumin nimi alaosassa ja yläosassa Siva Sixin logo. Taustalla kaksi harmaata planeettaa, joista taaempi on valtavampi kuin edessä oleva.Julkaistaan 17.6.2011

Dark electroa, IDM:ää ja EBM:ää loihtiva Siva Six (www.sivasix.com) aikoo julkaista Euroopan ja Venäjän markkinoilla Alfa Matrixin kautta, sekä Japanissa ja muualla Aasiassa Death Watch Asian kautta uuden albumin kesäkuussa. Kahdesta kreikkalaismuusikosta muodostettu Siva Six kutsuu uutukaiskiekkoaan nimellä "The Twin Moons". Äänite on jatkoa yhtyeen kehittämällä profetialle, joka ennustaa tuhoa ja turmiota ihmiskunnalle. Bändi runoilee sellaisesta tuomiopäivästä, jolloin planeettamme tulee yhdeksi tähtien kanssa ja kun Helvetti räjäyttää Paratiisin ja kun ihmiset ja enkelit kaatuvat. Vastavoimista muovailtu konseptialbumi äänitettiin yhdessä Chris Antonioun kanssa. Herra Z:n ja herra Herr Khaoksen uutukaisalbumi sisältää dark electroa orkestraalisin elementein, kieroutunein vokaaliraidoin ja tämän kaiken hyvin teatraalisen tarinan kera.

Albumin kansitaiteen toteutti Jerome Cross, joka on kunnostautunut etenkin metallibändien Mayhemin, Rotting Christin ja Arcturuksen kiekkojen kuvittajana. "The Twin Moons" -levyn erikoisversio sisältää bonuslevyllisen edestä aineistoa. Kappaleet ovat pääosin remixejä muilta yhtyeiltä, kuten The Synthetic Dream Foundationilta ja C-Lekktorilta.

"The Twin Moons" -albumin kappaleet:

 1. Faileth Stars
 2. The Twin Moons
 3. Intha Ren
 4. Valley Of The Shadows
 5. Love Is The Low
 6. Serpent Whore
 7. Hell Is Where The Heart Is
 8. Necropolis
 9. Angels Of The Nine
 10. Two Against The World
 11. Blade Runner (Stardust)

"Alfa & Omega" -bonuslevyn kappaleet:

 1. Faileth Stars (remixed by The Synthetic Dream Foundation)
 2. The Twin Moons (remixed by Neikka RPM)
 3. Intha Ren (remixed by Christian Cambas)
 4. Valley Of The Shadows (remixed by Stress)
 5. Serpent Whore (Sadistik Remix by C-Lekktor)
 6. Hell Is Where The Heart Is (remixed by Gramma)
 7. Necropolis (remixed by Preemptive Strike 0.1)
 8. Angels Of The Nine(remixed by Hydra Division V)
 9. Faileth Stars (remixed by DJ Liquix)
 10. Valley Of The Shadows (remixed by Memmaker)
 11. Intha Ren (remixed by EX.ES)
 12. Valley Of The Shadows (remixed by Latexxx Teens)
 13. Faileth Stars (remixed by Acylum)
 14. Hell Is Where The Heart Is (remixed by Dead for a While)
 15. Valley Of The Shadows (Dark Illusion Grab by Amgod)

Siva Six on:

 • Z
 • Herr Khaos

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä toukokuuta 2011 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 203 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.