Gootti.net

Skold: "Anomie"

 • Julkaistu perjantaina 01.04.2011
 • Avainsanat:

Mustavalkoinen piirros, jossa musta tausta ja sen päällä keskellä kuvaa suuri S-kirjain, jonka ylä- ja alapuolella ristit peilikuvina. Kuvan yläosassa lukee pienellä fonttikoolla Skold.Julkaistaan 20.5.2011

Skold (www.skold.com) tuo toukokuussa kauppoihin ensimmäisen uuden sooloalbumin 15 vuoteen. Sen soittolistalta lohkaistaan ensi kuukauden 12. päivä ilmestyvä "Suck"-single. Tim Sköld on soolouran lisäksi tuottanut ja säveltänyt KMFDM:n ja Marilyn _Mansonin musiikkia. Soolouraa jatkava Skold käyttää yhdysvaltalaista Metropolis Recordsia uusimpien levyjensä esille tuomiseen. Artisti hehkuttaa huhtikuisella single-CD:llä kuultavan esimerkiksi Combichristin, 16Voltin ja Front Line Assemblyn luomia remixejä. Myöhemmin tämän vuoden aikana Skold aikoo jatkaa skandinavialaisen rokkimetallibändi Doctor Midnight & The Mercy Cultin seurassa. Bändi pyrkii levyttämään albumin myöhemmin tämän vuoden varrella.

Tim Skoldin uusi "Anomie"-albumi julkaistaan 20. toukokuuta. Sen soittolistalla kuultava kappale "Suck" on albumin ensimmäinen single. Albumista tullaan julkaisemaan 12 biisin standardiversion lisäksi digitaalinen erikoisversio, jossa on kaksi bonusbiisiä. Metropolis Recordsin kautta tehdyt 1111 ennakkotilauskopiota tullaan varustamaan käsin numeroidulla ja nimikirjoituksen sisältävällä "Anomie"-postikortilla.

"Anomie"-albumin kappaleet:

 1. (This Is My) Elephant
 2. Suck
 3. Black Out
 4. Angel Of Noise
 5. Satellite
 6. Becoming
 7. The Hunger
 8. Here Comes The Thunder
 9. And Then We Die
 10. Miserably Never Ever
 11. Tonight
 12. What You See Is What You Get
 13. Polka Dot Dress (digiversion bonuskappale)
 14. Deserve (digiversion bonuskappale)

Skold on:

 • Tim Sköld

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä huhtikuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.