Gootti.net

Skold julkaisee "Suck"-singlen

 • Julkaistu keskiviikkona 26.01.2011
 • Avainsanat:

"Suck"-singlen etukannessa sekava kuvakollaasi, josta erottuu musta nahkasaapas, oikeasta laidasta suuri valkoinen S-kirjain, jonka ylä- ja alapuolella valkoinen ristinmerkki.Julkaistaan 12.4.2011

Ruotsalainen Skold (www.skold.com) tulee julkaisemaan uuden singlen huhtikuussa. Puolen tunnin edestä biisi-ilakointia sisältävä "Suck"-single tasoittaa tietä ensimmäiselle uudelle Skold-albumille 15 vuoteen. Varsinainen pitkäsoitto on nimeltään "Anomie" ja se rantautuu kauppoihin 10. toukokuuta. Näppärästi nimetty singlelohkaisu ilmestyy Metropolis Recordsin tuella huhtikuun 12. päivä. Kanadalaisen Synthetic Promotionsin tiedotteessa suitsutetaan "Suck"-levyn nostavan käden lippaan ainakin niiltä henkilöiltä, jotka fanittavat Combichristia, Front Line Assemlyä, Betteren Endeä ja 16Voltia. Skold on maanitellut nämä yhtyeet tekemään singlelle remixit levyn nimikkobiisistä. Skoldin MySpace-sivuilta voi imuroida 60 sekunnin pituisen "Suck"-näytteen.

Skold sisällyttää singlelle kolme bonusbiisiä singlen nimikkoraidan ja siitä tehtyjen lukuisien remixien kylkiäiseksi. Bonusraidat ovat "I Will Not Forget", "Bullets Richochet" ja "A Dark Star". Teos on laitettu ennakkotilattavaksi yhdysvaltalaisen Metropolis Recordsin nettikauppaan.

"Suck"-singlen kappaleet:

 1. Suck
 2. Suck — Suck and Mop Up (16Volt Remix)
 3. Suck — Down On Your Knees (Front Line Assembly Remix)
 4. Suck — Gag it and Tag it (Combichrist Remix)
 5. Suck — My Glock (Bitteren Ende Remix)
 6. I Will Not Forget
 7. A Dark Star
 8. Bullets Ricochet

Skold on:

 • Tim Sköld

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä tammikuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.