Gootti.net

Slave Republic: "Electric One"

Slave Republicin harmaasävyinen kansitaide "Electric One" -kiekkoa varten. Kuvan yläosassa näkyy harmaan vaakaviivan seassa yhtyeenn imi ja sen alapuolella pienemmällä präntillä albumilevyn nimi.Julkaistaan 12.3.2010

Saksalainen tanssittavaa pop-tyylistä musiikkia tekevä Slave Republic (www.slave-republic.com) suunnittelee julkaisevansa pian uutta musiikkia Accession Recordsin kautta. Kahden muusikon miehittämä Slave Republic kutsuu debyyttialbumiaan nimellä "Electric One". Perjantaina ilmestyvä kiekko on vaihtoehtopoppia, jonka teemana on vapaus. Yhtye ei miellä esikoisalbumiaan tavanomaiseksi konseptialbumiksi sanoituksiensa osalta. Bändin ensimmäinen albumi on alunperin 1990-luvulla toimineen nelihenkisen rytmiryhmän uudistetty versio. Alkuperäinen bändiviritelmä lahosi uuden vuosituhannen saavuttua, mutta sen kaksi ydinjäsentä yhdistivät voimansa Slave Republicia varten kolme vuotta sitten. Debyyttialbumin arvostellut Reflections of Darknessin Sebastian Huhn arvioi albumin kuuntelemista varten kannattavan kasvattaa kolmaskin korva.

Uudistisyntynyt Slave Republic julkaisi aikaisemmin tällä viikolla näytebiisin "The Driver" tulevalta albumiltaan. Kiekon avausraita vie kuuntelijansa yhtyeen tyypillisen äänimaailman äärelle, jota bändi kutsuu diskohenkiseksi, puhtaaksi ja suoraviivaiseksi. Näytekappaleen voi käydä kuuntelemassa saksalaismuusikkojen MySpace-sivuilta. MySpace-sivujaan yhtye kiittää maanmiehiensä pyörittämän Accession Recordsin kanssa tehdystä levytyssopimuksesta. Alunperin duolle tarjottiin julkaisusopimusta pieneltä eurooppalaiselta levy-yhtiöltä, mutta sen jälkeen Accessionin sikariportaan Adrian Hates tarjosi tyydyttävämpää yhteistyökuviota. Sopimuksen syntyhetkellä Slave Republicilla oli vain kolme demoasteista biisiä valmiina.

"Electric One" -albumin kappaleet:

 1. The Driver
 2. Hadron Collider
 3. Number Three
 4. My Maker
 5. Electric
 6. Less of Me
 7. Truth or Dare
 8. Choking/Drowning
 9. Minimum Regret
 10. Destiny
 11. (I´m your) Slave
 12. My Maker (Haujobb-remix)
 13. Less of Me (Olaf Wollschlaeger -remix)

Yhtye soittaa live-esiintymisiä Saksan rajojen ulkopuolellakin aivan huhtikuun ensimmäisten päivien aikana. Bändiläiset nähdään Kööpenhaminassa ja Göteborgissa, jonka jälkeen kaksikko käynnistää laajemman kiertueen kotimaansa alueella. Slave Republic poppaa toukokuussa goottifestivaali Wave-Gotik-Treffenissä ja osallistuu syyskuussa Nocturnal Culture Night -klubiin olemalla osa sen esiintyjäohjelmistoa.

Slave Republic on:

 • Alec Fu
 • Alice

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä maaliskuuta 2010 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.