Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Solitary Experiments: "Compendium 2"

Solitary Experimentsin "Compendium 2" -kokoelman etukannessa merikortti ja viivoitin sekä jonkinlainen ruutuvihkolappu, jossa lukee yhtyeen sekä kokoelman nimi konekirjoitusfontilla.Julkaistaan 22.10.2010

Saksalainen Solitary Experiments (www.solitaryexperiments.de) täyttää 15 vuotta ja sitä tullaan juhlistamaan nyt kuluvan vuoden loppuajan. Juhlatoimiin lukeutuu muun muassa tämän "Compendium 2" -kokoelman julkaiseminen. Out of Line Music on viime aikoina villiintynyt kokoelmalevyjen esille tuomisesta virittämällä kokoelmat kasaan Ordo Rosarius Equilibriolta, Hocicolta, Attritionilta ja KMFDM:ltä. Solitary Experiments on yksi Saksanmaan tunnetuimmista melodista ja elektronista musiikkia tekevistä yhtyeistä. "Compendium " -kiekolla kuullaan 15 kappaletta. Niiden joukossa kuullaan uusia versioita ja biisejä yhtyeeltä itseltään, sekä pari ulkopuolisten tahojen tekemiä remixejä.

Alla listatut viisitoista erityistä ja ehkä erikoistakin kappaletta sisältyvät "Compendium 2" -levylle. Levystä tehdään vain 1500 kappaleen suuruinen painos. Nimensä mukaisesti tämä kokoelma on seuraaja kolme vuotta sitten ilmestyneelle ja pian sen jälkeen loppuunmyydylle "Compendium"-kokoelmalle.

"Compendium 2" -albumin kappaleet:

 1. Solitary Experiments (featuring Nanoptiq): "Lost"
 2. Solitary Experiments: "Glory & Honour" (15th Anniversary Mix)
 3. Solitary Experiments (featuring E-Craft): "This Is the End"
 4. Solitary Experiments (featuring Reizstrom): "Out in the Rain"
 5. Solitary Experiments (featuring Sinessence): "Take Heart! (Revolt)"
 6. Solitary Experiments (featuring A. Hartung): "Alles Was Bleibt"
 7. Sepulcrum Mentis: "Delight" (On a Mexican Radio)"
 8. Solitary Experiments: "Terrible Reality" (Reanimated by Captive of Society)
 9. Solitary Experiments: "Fast Pain Relief" (Noisuf-X Remix)
 10. Solitary Experiments: "Watching Over You" (Dance or Die Remix)
 11. Solitary Experiments: "Rise and Fall" (Fractured Remix)
 12. Solitary Experiments: "Seele Bricht!" (:Wumpscut: Remix)
 13. Kirlian Camera: "Edges" (Quadriga Remix by Solitary Experiments)
 14. Necessary Response: "Forever" (Infinity Remix by Solitary Experiments)
 15. Analogue Brain: "Electroshock" (Executed by Solitary Experiments)

Bändi julkaisee kokoelman 22.10. ja seuraavana päivänä yhtye nähdään juhlistamassa 15-vuotista taivaltaan esiintymällä Berliinin K17-klubilla. Yhtye ei ole vielä kertonut tarkemmin minkälaista ohjelmistoa juhlakeikan varalle on suunniteltu. Solitary Experiments esiintyi yleisön edessä viimeksi syyskuussa.

Solitary Experiments on:

 • Dennis Schober (laulu ja sanoitukset)
 • Michael Thielemann (samplet ja ohjelmointi)
 • Steve Graeber (ohjelmointi ja samplet)
 • Frank Glassl (e-rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä lokakuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 217 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.