Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Solitary Experiments: "Heavenly Symphony"

Valokuva flyygelistä, jonka kansi auki. Kuvan yläosassa Solitary Experimentsin logo valkoisella.Julkaistaan 15.5.2015

Saksalainen electroa ja future poppia soittava Solitary Experiments julkaisee sinfonisia biisitulkintoja toukokuussa, kun kahdeksan biisin mittainen "Heavenly Symphonic" -platta ilmestyy Out of Linen tuella. Solitary Experiments esittelee eräitä hittikappaleitaan uudenlaisina, sinfonisina tulkintoina. Jo aikaisemmin yhtye on osoittanut kiinnostuksensa klassista musiikkia kohtaan esiintymällä kolmatta kertaa järjestetyssä Gothic Meets Klassik -festivaalissa.

"Heavenly Symphonic" on yhtyeen 20 vuotta kestäneen uran juhlalevy. Sillä kuullaan luultavasti vokalisti Dennis Schoeberilta intensiivisintä laulutyöskentelyä tähän mennessä.

"Heavenly Symphony" -albumin kappaleet:

 1. The Edge of Life (Symphonic Version)
 2. Immortal (Symphonic Version)
 3. Beg Your Pardon (Symphonic Version)
 4. Déjà Vu (Symphonic Version)
 5. Delight (Symphonic Version)
 6. Epiphany (Symphonic Version)
 7. Trial and Error (Symphonic Version)
 8. Stars (Symphonic Version)

Solitary Experiments on:

 • Dennis Schober (laulu ja sanoitukset)
 • Michael Thielemann (musiikki, kosketinsoittimet ja nauhoitus)
 • Steve Graeber (musiikki ja kosketinsoittimet)
 • Frank Glassl (rummut live-esiintymisissä)
 • Sebastian Gauff (soittimet live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä huhtikuuta 2015 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 86 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.