Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

"Some Kind of Goth II" -kokoelma

"Some Kind of Goth II" -kokoelman kannessa näkyy lyhythiuksinen naisihminen, jolla mustat huulet ja hihaton mustavalkoiseksi raidoitettu toppi. Goottinainen istuu vihertävää taustaa vasten. Taustalla lukee kokoelman nimi.Julkaistaan 26.4.2010

Alunperin goottirock-bändien musiikin julkaisemiseen perustettu Équinoxe Records tuo 26. päivä kuluvaa kuukautta kauppoihin oheisessa kuvassa näkyvän "Some Kind of Goth II" -kokoelman. Levyllä kuultavat biisit poimittiin samalla periaatteella kuin kokoelman ensimmäisenkin osan kohdalla — tavoitteena on tuoda esille artistien ja yhtyeiden kirkkaimpia hittejä synkiömusiikin genrestä. "Some Kind of Goth II" sisältää 15 kitaravetoista biisiä. Levyn avausraita on live-esiintymisestä taltioitu versio "Shattered in Aspect" -kappaleesta Faith & The Musen tulkitsemana. Tarjolla on tuotantoa lisäksi The House of Usherin, The Breath of Lifen, Ikonin, The Last Dancen sekä Potentia Animin soittajilta. Myös tulokkaiden tuotantoa on kuultavissa. Tulokasbändien kastiin luettakoon lontoolainen punk-henkistä goottirockia räimivä Devilish Presley.

"Some Kind of Goth II" sisältää monipuolisen annoksen musiikkia monilta eri genrerajojen alueilta. Rock-henkisempää meininkiä vinguttaa Sepulcrum Mentis, post-punkia Joy Disaster ja tunnelmoivampaa tuotantoa Lucas Lanthier. Kokoelma omistetaan DJ Pandoran muistolle, joka teki uraa keikkapromoottorina ja tiskijukkana Saksan Greifswald-kaupungissa. DJ Pandora menehtyi odottamatta lyhyen sairauden päätteeksi.

"Some Kind of Goth II" -kokoelman kappaleet:

 1. Faith And The Muse: "Shattered in Aspect" (live)
 2. Joy Disaster: "Wicked Dance"
 3. The House of Usher: "To Whatever Ends" (Black Box Requiem)
 4. The Breath of Life: "Mirror Eyes" (live at Black Box)
 5. Ikon: "A Line on a Dark Day" (version)
 6. The Last Dance: "Once Beautiful"
 7. Sepulcrum Mentis: "Run Away"
 8. Devilish Presley: "Lonesome No More" (version)
 9. Last Lament: "Ending Legend"
 10. Potentia Animi: "Ewigkeit"
 11. Gryn Aap: "Schlaflied"
 12. Lucas Lanthier: "Polymelia and the Satyr" (version)
 13. Scary Bitches: "The Face of the Bitch"
 14. Lizard Smile: "Murder Hole" (version)
 15. Lacasa Del Cid: "Clap Hands"

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä huhtikuuta 2010 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 144 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.