Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Stoneman: "Steine"

 • Julkaistu tiistaina 23.08.2016
 • Avainsanat:

Valokuva neljästä mustiin pukeutuneesta miehestä, joiden yllä Stoneman-logo valkoisella.Julkaistaan 30.9.2016

Sveitsiläisen dark rockia, poppia ja Neue Deutsche Härteä yhdistelevän Stonemanin seuraava albumi on "Steine". Se on tarkoitus laittaa kauppoihin syyskuun viimeisenä päivänä. Albumista tehtävä kappalemäärältään rajallinen boxset-vaihtoehto sisältää metallikotelon sisällä albumin CD-formaatissa, Stonemanin kaulariipuksen, A2-koossa olevan taiteltavan bändijulisteen sekä yhtyeen jäsenten nimikirjoituksilla kruunatun postikortin. Boxsetin painosmäärä on tämänhetkisten tietojen mukaan 200 kappaletta.

Marraskuussa Stoneman lähtee kiertelemään Eurooppaa. Reissu sisältää ainakin 11 esiintymistä Saksassa ja Itävallassa.

"Steine"-albumin kappaleet:

 1. Wir schreiben Geschichte
 2. Kofferlied
 3. Eiskalt
 4. Steine
 5. Wenn der Teufel
 6. Ich hass mich nicht genug, um Dich zu lieben
 7. Gott weint
 8. Spiegelficker
 9. An der Leine
 10. Kaltes klares Wasser
 11. Dein Geheimnis

Stoneman on:

 • Mikki Chixx (laulu)
 • Y (kitarat)
 • Dee (basso)
 • Rico H (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä elokuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 59 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.