Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Suicide Commando: "Attention Whore"

Piirros punasilmäisestä monsterista, jonka vasemmalla puolen ruskeaa taustaa vasten Suicide Commandon nimi valkoisella ja sen oikealla puolen punaisella singlen "Attention Whore" nimi.Julkaistaan 20.7.2012

Belgialainen shokkimarkkinoinnilla musiikilleen näkyvyyttä saava Suicide Commando (www.suicidecommando.be) tulee julkaisemaan heinäkuussa uuden singlelätyn. Johan van Royn säveltämän "Attention Whore" -nimikkoraidan lisäksi kiekolla tullaan kuulemaan remixejä ja eräänlainen B-puolen ralliksi tarkoitettu "Evacuate". Klubitunnelman nostattamiseen suunnattu singlekappale on jykevien bassojen ja vääristyneiden vokaalien peittämä matka, kun taas "Evacuate" edustaa minimalistisempaa suuntaa. Bändiltä ilmestynee myöhemmin kuluvana vuonna täyspitkä hellectro-albumi.

"Attention Whore" ilmestyy 20. päivä heinäkuuta 1000 kopion CD-painoksena Out of Line Musicin ja WWE:n kautta. Levy on laitettu ennakkotilattavaksi yhtyeen nettisivuille. Lokakuussa belgialaisyhtye siirtyy kiertämään Yhdysvaltojen keikkalavoja. Bändi kävi aikaisemmin vuonna 2012 reissaamassa Kanadan ja Venäjänmaan alueella. Nyt live-esiintymisiä on kirjattu reilu kourallinen yhdysvaltalaisen fanikunnan iloksi. Suicide Commando pohjusti keikkasuunnitelmiaan toteuttamalla 25-vuotisen uransa "Suicide Sessions" -juhlalevyn julkaisun Pohjois-Amerikassa Metropolis Recordsin kautta. Kiekko ilmestyi toukokuun alussa CD:nä.

"Attention Whore" -singlen kappaleet:

  1. Attention Whore
  2. Evacuate
  3. Attention Whore (Funker Vogt -remix)
  4. Attention Whore ([X]-RX-remix)
  5. Attention Whore (Sleetgrout-remix)
  6. Attention Whore (Nachtmahr-remix)
  7. Evacuate (John Lord Fonda -remix)

Suicide Commando on:

  • Johan van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä kesäkuuta 2012 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 107 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.