Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Suicide Commandolta "Implements Of Hell"

Punaiseen t-paitaan pukeutunut aurinkolasipäinen mies katselee itseään peilistä. Miehellä kaulassa musta solmio ja toisessa käsivarressa musta tatuointi. Kuvan tausta on vaaleanharmaa.Kuva: SVR

EBM-yhtye Suicide Commando (www.suicidecommando.be) ilmoitti vieneensä vain muutamia tunteja sitten päätökseen uusimman studio-opuksensa, albumin "Implements Of Hell", nauhoitushommat ja aikovansa tyrkätä tämän levyn esiin kolmena eri versiona. Belgialaisbändi kertoo uuden albumin olevan seuraaja vuonna 2006 ilmestyneelle albumille "Bind Torture Kill" ja sitä seuranneelle vuonna 2007 julkaistulle boxsetille "X20". Uusi albumi on tarkoitus julkaista tammikuussa 2010 sekä Out Of Linen että pohjois-amerikkalaisen Metropolis Recordsin kautta. "Implements Of Hell" pui sarjamurhaaja ALbert Fishiä.

Teemalevyn aiheena on yhdyvaltalainen Albert Fish. Hän syyllistyi elinvuosiensa varrella lahtaamisen lisäksi kannibalismiin ja vainajien sekä lasten häiritsemiseen mitä sopimattomimmin tavoin. Tekojensa takia Fish sai liikanimen Brooklyn Vampire.

Suicide Commandon "Implements Of Hell" julkaistaan kolmena eri versiona. Sen standardipainoksen lisäksi levystä prässätään rajoitettuna kappalemääränä ilmestyvä digipack-painos, jossa on mukana bonuslevy. Albumista julkaistaan myös rajoitettu koteloversio, jsosa on mukana bonus-CD ja lyhythihainen bändipaita sekä muuta esineistöä. Bändin mukaan bonuslevy sisältää useita remixejä, musiikkivideon ja harvinaisia versioita yhtyeen kapapleista. Tarkempia tietoja pitkäsoitosta julkaistaan lähitulevaisuudessa.

Belgialaismuusikko Johan Van Roy, joka on Suicide Commandon liikkeelle paneva voima, tuli isäksi perjantaina 28. elokuuta. Muusikon vaimo, Sandra Van Roy, synnytti poikapsen, jolle annettiin nimeksi Liam Lukas Van Roy.

SC esiintyy seuraavan kerran yleisön edessä Saksanmaalla joulukuussa juuri joulun pyhäpäivien aikana. Suurempaa kiertuetta valmistellaan juuri ensi vuodeksi.

Suicide Commando on:

  • Johan Van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä lokakuuta 2009 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 123 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.