Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Suicide Commando: "The Pain That You Like"

Punainen tausta, jota vasten valkoisten kehysten sisällä harmaasävyinen kuva ihmisen pääkallosta. Kuvan yläosassa valkoisella Suicide Commandon logo.Julkaistaan 24.7.2015

Electro–industrial-yhtye Suicide Commando tuo heinäkuussa "The Pain That You Like" -singlestään kaksi erilaista fyysistä painosta. Niistä tavanomaisempi on CD-versio, erikoisempi vinyyli. Kappalemäärältään rajallinen vinyylipainos sisältää ekstrana entuudestaan julkaisemattoman kappaleen "Too Far Gone", jota ei aiota sisällyttää CD:n soittolistalle. Vinyyli on tilattavissa vain saksalaisen Out of Line Musicin nettikaupasta. LP-painos on 250 levyn suuruinen ja CD-painos 999 käsin numeroitua levyä.

Belgialaisyhtye Suicide Commando on yhtä kuin Johan Van Roy. Hän kutsui uuden singlen nimikkokappaleeseen vierailevaksi vokalistiksi Front 242 -yhtyeen Jean-luc de Meyerin.

"The Pain That You Like" -singlen kappaleet:

  1. The Pain That You Like
  2. Crack Up
  3. The Pain That You Like (Pleasure & Pain Remix)
  4. The Pain That You Like (There Will Be Blood Remix by Pride & Fall)
  5. Crack Up (Comatosedit by FragileChild)
  6. The Pain That You Like (C-Lekktor Remix)
  7. The Pain That You Like (Decoded Feedback Remix)

Suicide Commando on:

  • Johan Van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä kesäkuuta 2015 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 85 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.