Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Suicide Commandolta: "The Suicide Sessions"

Valkoinen pohjaväri, jonka yläosassa mustalla värillä lukee Suicide Commando vasemmalla ja oikealla "The Suicide Sessions" ilman lainausmerkkejä. Kuvan keskellä filminauhaa, jossa valokuvia.Julkaistaan 15.7.2011

Belgialainen aggressiivista EBM-jytkettä tekevä Suicide Commando (www.suicidecommando.be) uutisoi tuovansa vajaan kuukauden kuluttua esiin 25-vuotista uraansa osaltaan juhlistavan kokoelma-albumin. Se tullaan julkaisemaan nimellä "The Suicide Sessions". Yhtye muistuttaa, ettei ole kovin monta elektronisen musiikin aktia, jotka voivat katsella taakseen ja nähdä vuosisadan neljäsosan edestä bänditoimintaa ja klubihittejä. Suicide Commando viettää tämän vuoden aikana juhlavuottaan ja sen merkeissä ilmestyy kuudesta CD-levystä koostuva "The Suicide Session". Sillä kuullaan klassikkoraitoja bändin kolmelta ensimmäiseltä studioalbumilta, siis levyiltä "Critical Stage", "Stored Images" ja "Construc-Dead". Biisit on masteroitu uudelleen. Näiden valittujen palojen lisäksi pakettiin kuuluu runsaasti harvinaisuuksia ja aikaisemmin julkaisemattomia biisejä.

"The Suicide Sessions" -kiekkojen kappaleista kolme CD-levyllistä on täynnä B-puolien biisejä, harvinaista aineistoa ja jopa aikaisemmin julkaisematonta materiaalia bändin uran varhaisilta vuosilta. Pakettiin sisältyy ainakin klassikkoviisut "See You In Hell", "Save Me" sekä "Better off Dead". Suicide Commando lupailee tämän kokoelman sisältävän läjittäin kadonneita ja muuten vain löytämättömiä helmiä. Paketti ilmestyy 15. heinäkuuta 2000 kopion suuruisena painoksena.

Yhtyeen uusin studioalbumi on viime vuoden tammikuussa esiin tuotu "Implements of Hell". Se on belgialaisyhtyeen järjestyksessä 11. pitkäsoitto. Levystä on tehty kolmen CD:n kokoinen spesiaalisetti.

Suicide Command on:

  • Johan van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä kesäkuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 103 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.