Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Suicide Commando: "Unterwelt"

Mustaa taustaa vasten kaksi ihmisen päällekäin olevaa pääkalloa. Kuvan vasemmassa reunassa valkoisella värillä Suicide Commando -logo.Julkaistaan 29.11.2013

Johan Van Royn electro–industrial-yhtye Suicide Commando tuo alkaneen kuukauden lopussa esiin uutta musiikkia. Bändiltä ilmestyy "Unterwelt"-single ja sen lisäksi toinenkin levy, kappalemäärältään hyvin rajoitettu 12 tuuman kuvavinyyli "See You In Hell". Singlelohkaisu "Unterwelt" ilmestyy, kuten vinyylin uusintapainoskin, 29.11. Sinkulla kuullaan yhdeksän kappaletta. Niistä kertyy soittoaikaa yli 41 minuuttia. Kuunteluhetkiä tarjoavat Reaperin, Binary Parkin, Nitronoisen, Acylumin, Wynardtagen ja Fragile Childin tekemät remixit.

Eri esittäjien tekemien remixien lisäksi Suicide Commando itsekin esittää kappaleita: mukana on uusi versio "Unterwelt"-kappaleesta, sekä täysin uusi "Body Machine Body". Single ilmestyy kappalemäärältään 999 kopioon rajoitettuna CD:nä.

"Unterwelt"-singlen kappaleet:

  1. Unterwelt (Single Edit)
  2. Unterwelt (Binary Park Remix)
  3. Unterwelt (Apocalypse)
  4. Unterwelt (Reaper Remix)
  5. Monster (Fragile Child Remix)
  6. Body Machine Body (Demo Version)
  7. Unterwelt (Nitronoise Remix)
  8. Unterwelt (Acylum Remix)
  9. Unterwelt (Wynardtage Remix)

Suicide Commando on:

  • Johan Van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä marraskuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 72 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.