Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Suicide Commandolta "Until We Die" -vinyyli

Suicide Commandon singlen "Until We Die" etukannessa valkoinen tausta ja sen päällä skalpelli, jonka teräosa on punainen verestä. Skalpellin ylle sijoitettu Suicide Commandon logo ja sen alle vinyylisinglen nimi punaisella värillä.Julkaistaan 31.7.2009

Vuodesta 1996 lähtien toiminut EBM-yhtye Suicide Commando (www.suicidecommando.be) aikoo julkaista ennen uutta albumia parikin singleä, joista ensimmäinen on 31. heinäkuuta julkaistava "Until We Die" ja jälkimmäinen syyskuussa päivänvalon kanssa treffit sopinut ja varsin herkästi nimetty taideteos "Die Mutherfucker Die". Heinäkuun päättyessä esiin pullahtava single ilmestyy saksalaisen Out of Line Musicin kautta 500 kopion suuruisena vinyyliversiona. Vinyyli on seitsentuumainen ja se on väriltään verenpunainen.

Belgialaisyhtyeen uusi single, "Until We Die", sisältää A-puolena levyn nimikkokappaleen. B-puolena kuullaan kappale "Severed Head". Bändi odottaa vinyylin myytävän loppuun alta aikayksikön. Tämä single ilmestyy vinyyliformaatin lisäksi digitaalisen musiikin kaupoissa, kuten iTunesissa ja Amazonissa 31.7.2009.

"Until We Die" -singlen kappaleet:

  • A-puoli: Until We Die
  • B-puoli: Severed Head

Syyskuussa julkaistava single "Die Mutherfucker Die" julkaistaan Euroopan alueella Out of Linen kautta ja Yhdysvaltojen maaperällä Metropolis Recordsin toimesta. Suicide Commandon keulahahmo laittoi nimensä bändin ja Out of Line Musicin väliseen yhteistyösopimukseen toukokuun puolen välin aikaan. Sopimusta edelsi kuukausia kestänyt neuvottelukierros muiden levy-yhtiöiden edustajien kanssa.

Yhtyeen yksi merkittävimmistä keikoista kuluvan vuoden puolella koettiin toukokuun alussa, kun Suicide Commando kävi esiintymässä Belgian Antwerpissa järjestetyn Vampire Party -tapahtuman yleisölle. Kyseessä oli 150. kerta kun kuukausittainen vampyyrijuhla järjestettiin Belgiassa. Tämän vuoden versiossa esiintyi Suicide Commandin köörin lisäksi levymusiikin soittajia. Seuraavan kerran yhtye soittaa 11.7. Ranskan Pariisissa. Bändi nähdään kesällä esiintymässä myös Alankomaissa, Belgiassa ja Saksassa.

Suicide Commando on:

  • Johan Van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä kesäkuuta 2009 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 182 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.