Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Suicide Commando: "When Evil Speaks"

Ihmisen naamavärkkejä rivissä ja eri kuvakulmista otettuina. Kuvan yläosassa vasemmalla Suicide Commandon nimi ja oikealla puolen punaisella "When Evil Speaks".Julkaistaan 14.5.2013

Pitkän linjan electro–industrial-bändi Suicide Commando (www.suicidecommando.be) kertoi helmikuun alussa uuden albuminsa äänittämisen viedyn päätökseen. Suicide Commandolta valmistui yhdeksäs pitkäsoitto, toukokuun puolessa välissä ilmestyvä "When Evil Speaks". Se sisältää tusinan verran uusia viisuja, mukaan lukien hittisinglen "Attention Whore". Albumista tehdään kolme eri painosta. Metropolis Records tietää kertoa kiekon erikoisemman version sisältävän "When Hate Prevails" -bonuskiekon.

Johan van Royn johtama Suicide Commandon "When Evil Speaks" sisältää pahaenteistä tuotantoa etenkin kappaleiden "Cut_Bleed_Eviscerate" sekä "Monster" muodossa.

"When Evil Speaks" -CD #1:n kappaleet:

 1. Feeding My Inner Hate
 2. Cut_Bleed_Eviscerate
 3. My Blasphemy
 4. When Evil Speaks
 5. Monster
 6. Attention Whore
 7. Repent or Perish
 8. In Guns We Trust
 9. Time (Rewind)
 10. Unterwelt
 11. Evacuate (Where’s The Exit Remix)
 12. Song of No Tomorrow

"When Evil Speaks" -CD #2:n kappaleet:

 1. My Blasphemy (Die Sektor Remix)
 2. Attention Whore (Incestuous Remix by Alien Vampires)
 3. When Evil Speaks (Shiv-R Remix)
 4. My Blasphemy (Absolute Body Control Remix)
 5. Repent or Perish (vProjekt Remix)
 6. When Evil Speaks (Sin DNA Remix)
 7. My Blasphemy (Dust Mix by ES23)
 8. Evacuate (Apocalyptica Remix by Betamorphose)
 9. Attention Whore (Hydra Division V Remix)
 10. Monster (Unter Null Remix)
 11. My Blasphemy (Cygnosic Remix)
 12. God is in the Rain (First Black Pope Remix)
 13. Attention Whore (Nano Infect Remix)
 14. Song of No Tomorrow (Controlled Collapse Remix)

Suicide Commando on:

 • Johan van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä helmikuuta 2013 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 153 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.