Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Suicide Commandolta uusi albumi

Valokuva hirttosolmukkaa kädessään pitävästä miehestä, joka katsoo tuimana kohti. Miehellä musta kauluspaita, jossa kirkkaanpunainen solmio. Taustalla hämärä huone, jonka laidoilla näkyy vehreää valoa ikkunaverhojen läpi.Kuvassa Johan Van Roy

Belgialainen dark electro -sakki Suicide Commando (www.suicidecommando.be) on aloittanut luomaan sellaista uutta albumia, jonka nimeksi on annetu "Implements of Hell". Albumi tullaan todennäköisesti julkaisemaan kuluvan vuoden varrella. Kiekon kappalelistaa, tai muitakaan sen yksityiskohtia, ei ole vielä kerrottu suurelle yleisölle. Johan Van Roy tulee soittamaan harvakseltaan keikkoja lähikuukausien varrella. Seuraavan kerran muusikko katkaisee kiekon luomisvaiheen 10.4., jolloin hän saapuu Tukholmaan esiintyäkseen Münchenbryggerietin tiloissa. Huhtikuun keikka on osa Tinitus-festivaalia, joka on kaksipäiväinen elektroniselle musiikille pyhitetty tapahtuma. Suicide Commandon lisäksi paikalle on kiinnitetty And One, Combichrist, Die Form, Noisuf-X, Klinik, Portion Control ja NorthBorne sekä Spectra*Paris.

Suicide Commandon jossain vaiheessa vuotta 2009 julkaisema "Implements of Hell" tulee olemaan seuraaja vuoden 2006 vaiheilla ilmestyneelle "Bind, Torture, Kill" -kiekolle. Ennen uuden albumin ilmestymistä Van Roy saattaa julkaista yhden uuden singlen, sekä mahdollisesti myös EP-levyn. Albumi ei todennäköisesti valmistu julkaistavaksi ainakaan ennen kesää. Tarkempia tietoja tulevista julkaisuista Suicide Commando tulee uutisoimaan seuraavien kuukausien aikana.

Suicide Commando esiintyy:

  • 10. huhtikuuta 2009: Münchenbryggeriet (Tukholma, Ruotsi)
  • 21. kesäkuuta 2009: Amphitheater (Gelsenkirchen, Saksa)
  • 5. syyskuuta 2009: Kulturpark (Deutzen,Saksa)

Suicide Commando juhlisti 20-vuotista taivaltaan vuonna 2007 julkaisemalla kokoelmalevyn "X20". Kokoelma sisältää kolme CD-levyllistä musiikkia, sekä yhden live-DVD:n. Aikaisemmin belgialaisyhtye ei ollut julkaissut liveleyjä.

Suicide Commando on:

  • Johan Van Roy

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä maaliskuuta 2009 kello 16:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 104 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.