Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Synapsin jäähyväiset tulevana viikonloppuna

Syn/\psi-klubi järjestetään viimeistä kertaa tulevan viikonlopun aikana. 10-vuotisjuhla on jäävä klubin viimeiseksi kerraksi. Päätepiste on kaksipäiväinen tapahtuma, joka starttaa perjantaina ja jatkuu lauantaina. Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleiksi paikalle nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta. Siihen on vielä myynnissä jonkin verran pääsylippuja: tiistaina lopuista noin 90% oli myyty. Pilettejä voi tilata Synapsin nettisivuilla sijaitsevalla tilausjärjestelmällä 38 euron kappalehintaan. Digitaalisesti tilatut ennakkoliput toimitetaan sähköpostitse. Ne voi joko printata tai näyttää tapahtumapaikan ovella kännykän näytöltä.

Ovelta ostetut pääsyliput ovat perjantaille ja lauantaille 40 euroa. Vain yhden illan ohjelmaan oikeuttavan lipun hinta on 25€. Jonkin verran fyysisiä pääsypilettejä myydään Helsingissä sijaitsevan Cybershopin myymälässä, jossa maksuvälineeksi käy käteinen.

Klubin tapahtumapaikka on kumpanakin iltana Helsingissä osoitteessa Hakaniemenranta 11 sijaitseva Ravintolalaiva Wäiski. Ikäraja on 18 vuotta. Wäiskissä illanvietto alkaa kumpaisenakin päivänä kello 21 ja päättyy seuraavana aamuna kello kolmen maissa.

Tietoja tapahtuman esiintyjistä, joiden joukossa on muiden muassa tanskalainen Leaether Strip sekä saksalainen Rabia Sorda, löytyy Synapsin nettisivuilta tai tästä Gootti.netin uutisjutusta lokakuulta 2015.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä helmikuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 96 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.