Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Syndrome V tuo Joensuuhun hämärät goottijuhlat

31. tammikuuta 2015 Joensuun La Barressa järjestetään SYNDROME V: The Twilight Zone. Lauantain viimeiseksi lauantaiksi ajoitettu tapahtuma valitsi teemakseen televisiosarja The Twilight Zonen, joka tulee näkymään bileiden visuaalisessa ilmeessä. Myös teeman mukainen pukeutuminen on sallittua ja suositeltavaa! Esiintymässä tullaan näkemään Club Infektion DJ emanon pääkaupunkiseudulta, Tampereelta DJ Hilarion, joiden lisäksi yhteissetin soittavat kuopiolainen D-shark ja joensuulainen Yei-T, ja toisen setin kuopiolais–joensuulainen Toxic Green ja DTC.

Pääsylipun hinta SYNDOME V: The Twilight Zoneen maksaa 2€. Soitto alkaa iltayhdeksältä. La Barre sijaitsee osoitteessa Torikatu 21. Lisätietoja tapahtumasta löytyy esimerkiki sen Facebookin tapahtumasivulta ja klubin nettisivuilta.

Syndrome V: The Twilight Zone. Konemusiikkia hämärän rajamailta!

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä joulukuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 30 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.