Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

The Exploding Boy julkaisee neljännen albuminsa Artoffact Recordsin kautta

Harmaasävyinen bändikuva neljästä mustiin pukeutuneesta miehestä seisomassa portaikossa kirkasta valoa vasten.Kuvassa The Exploding Boy

Artoffact Records tulee julkaisemaan 5. marraskuuta Ruotsissa vuonna 2006 toimintansa aloittaneen post punk -bändi The Exploding Boyn neljännen pitkäsoiton. Nelosalbumi sai nimekseen "Four". The Curelta nimensä lainannut The Exploding Boy solmi hiljattain kattavan, maailmanlaajuisen levytyssopimuksen saksalaisen Drakkar Entertainmentin kanssa. Kanadalainen Artoffact Records julkistaa bändin seuraavan levyn kuukauden kuluttua.

Bändin uutta studioalbumia markkinoidaan esimerkiksi Tiamatista tutun Johan Edlundin ohjaaman musiikkivideon "Dark City Pt. II" muodossa. Video on samalla albumin ensimmäinen single. Paria päivää aikaisemmin lätyltä lohkaistiin kakkossinkuksi kappale "Street Cliche". Se ilmestyi 8. lokakuuta digitaalisesti iTunesissa. Singlekappaleet ja loputkin albumin kahdeksan raitaa sisältävät vaikutteita esimerkiksi The Curelta, Sisters of Mercyltä, Joy Divisionilta ja Bauhausilta, kuten myös nuorempaan kaartiin lukeutuvalta Placebolta ja Editorsilta.

The Exploding Boy on:

  • Johan (laulu ja akustinen kitara)
  • Stefan (laulu ja sähkökitara)
  • Les (kitara)
  • Nick (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä lokakuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 89 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.