Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

The House Of Usher: "When Our Idols Fall (The Rare & The Obscure)"

The House Of Usher -bändin kokoelmalevyn kansikuva, jossa näkyy kulunutta kangasta vasten vesileimamaisena kuviona suuri purjelaiva. Kuva on laidoilta kulunut ja palanut. Yläosassa bändin logo, alaosassa lukee 'When Our Idols Fall'.Kokoelmassa 14 biisiä

Saksalainen toisen aallon goottiyhtye The Thouse Of Usher (www.the-house-of-usher.de) on uransa aikana julkaissut kuusi albumia ja lukuisia singlejä. Bändiltä on vuosien varrella levitetty erityisten lisenssisopimusten voimin kiekkoja myös Iso-Britanniaan ja Venäjälle. Nyt yhtye päätti koota parhaat & harvinaiset biisinsä yksien kansien väliin. Syntyi "When Our Idols Fall", joka on kokoelmalevy bändin harvinaisempia ja aikaisemmin julkaisemattomia kappaleita, kuten klassikot "Stealing Tears From Lover’s Eyes" ja "Set The Controls For The Heart Of The Sun", joka on itse asiassa cover-versio Pink Floydin kappaleesta. Tämä julkaisu sisältää laadukasta goottimusiikkia 80 minuutin verran.

Tämä kokoelmalevy julkaistaan kuluvan kuukauden 23. päivä Équinoxe Recordsin kautta.

Bändin tuorein julkaisu tähän päivään mennessä on helmikuussa ilmestynyt "Conspiracy", joka on splig-single yhdessä The Escapen kanssa. Vinyylisingleä painettiin erittäin rajoitettu kappalemäärä, vain 500 kopiota. The House Of Usher -joukkojen levylle luovuttamat kappaleet "Into The Blue" sekä "Friendly Fire" tuotettiin The Escapen joukoissa vaikuttavan Ingo Klemensin toimesta, joka osallistui myös kummassakin kappaleessa kitaraosuuksien soittamiseen.

"When Our Idols Fall (The Rare & The Obscure" -kokoelman kappaleet:

 1. Set The Controls For The Heart Of The Sun
 2. The Floor She Walked Upon (7" Edit)
 3. Radio Cornwall (7" Edit)
 4. What Remains
 5. Crisis (7" Edit)
 6. Stealing Tears From Lover’s Eyes
 7. The Lebanon
 8. To Sow A Storm (7" Edit)
 9. Unveiled
 10. Morphine (Version)
 11. Succubus
 12. The Last Crypt (Version)
 13. Train From Moscow / Black Sunday
 14. Evillive

The House Of Usher on:

 • Jörg Kleudgen (laulu)
 • Axel Burgard (rummut)
 • Ralf Dunkel (basso)
 • Georg Berger (kitarat)
 • Martin Krötz (kitarat)
 • Oliver Pietsch (kitarat)

Bändi perustettiin 1990 luvun alussa Jörg Kleugdenin ja Markus Pickin toimesta. Miehet päättivät tuohon aikaan tähdätä aavemaisen post punkin suuntaan, mutta yhtyeen musiikillinen tyyli kehkeytyi kuin varkain goottirock-linjalle. Projekti toimi alusta lähtien hyvin. Se julkaisi ensi nmuutamia demoja, jotka nostattivat hälyä Saksan underground-tasolla toimivan goottiskenen keskuudessa. Yhtyeen ensimmäinen vinyyli-EP on vuonna 1993 julkaistu "Relic". Levy on tähän päivään mennessä harvinainen löytö. EP:n jälkeen yhtyeeltä ilmestynyt "Black Sunday" -MCD myytiin loppuun puli vuotta sen julkaisun jälkeen.

The House Of Usherin debyyttialbumi on nimeltään "Stars Fall Down". Se ilmestyi vuonna 1995. Levyjen julkaisua jatkettiin tasaiseen tahtiin. Esikoisalbumia seurasi vuoden 1996 vaiheilla "Zephyre"-albumi ja sen rinnalle julkaistu "Succubus" (jota painettiin vain 1000 kappaletta). Vuonna 1997 bändi esiintyi ensimmäistä kertaa saksalaisen Wave-Gothic-Treffen -tapahtuman lavalla.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 291 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.