Gootti.net

The Pussybats kehitti oman liköörimaun

The Pussybatsin miehistö matalakattoisessa pommisuojassa tai kellarissa, jonka seinät ja katto valkeiksi maalatut. Kuvassa neljä miestä, joista lähimmäinen istuu maassa ja lepuuttaa käsivarsiaan koukistettujen polviensa päällä. Hänellä on pipoYhtye on Saksasta

Huumoripitoista musiikkia soittava goottirock-yhtye The Pussybats (www.thepussybats.com) hehkuttaa julkaisseensa juuri vallan eriskummallisen ulkomusiikillisen nautinnonlähteen. Kyseessä on verenpunainen drinkkijuoma, nimeltään "PussyLiquor". Se on aidoilla villimarjoilla maustettu alkoholipitoinen juoma, jota yhtyeen basisti ja bändin alkoholiministeriksikin tituleerattu Marple 8 luonnehtii kertomalla sen olevan seksikäs ja maukas, vaarallinenkin — aivan kuin The Pussybats. Likööriä voi tilata esimerkiksi bändin virallisten nettisivujen välityksellä.

Bändin virallista viisasten juomaa, "PussyLiquor"-likööriä, voi päästä maistelemaan hankkimalla sitä joko yhtyeen nettikaupasta. Juoma tulee myyntiin lähiaikoina myös kaikkiin Saksan X-tra-X:n liikkeisiin. Juoma on aito villimarjalikööri ja sen pullotuksesta vastaa Pech. Likööriä voi luonnollisesti hankkia myös viimeksi mainitun firman välityksellä. Pechin nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.pechlein.com. Yrityksen nettisivut ovat saksankieliset.

The Pussybats esiintyy:

  • 2. toukokuuta 2008: Hexentanz Festival 2008 (Nohfelden-Bosen, Saarland, Saksa)
  • 5. syyskuuta 2008: Nocturnal Culture Night 2008 (Deutzen, Saksi, Saksa)

The Pussybats on:

  • Roy Rock (kitara)
  • Sid van Sin (laulu)
  • Mike Night (rummut)
  • Marple 8 (basso)

Bändi vietti viime kesänsä voittamalla Sonic Seducerin järjestämän "Battle of Bands" -bändikilpailun, jonka jälkeen yhtye kävi kääntymässä Wave-Gotik-Treffen 2007:n esiintymislavalla Leipzigissä. Ryhmä sai musiikkiaan näytille myös "Gothic Spirits 5" -kokoelmalle, sekä elokuvien soundtrackeille ja yhteen grafiseen novelliin.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.