Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

The Saint Paul: "Days Without Rain"

Saksalainen electroa ja futurepoppia esittävä The Saint Paul kaavailee julkaisevansa myöhemmin tämän vuoden aikana "Days Without Rain" -studioalbumin. Siitä aiotaan paljastaa tarkempia seikkoja lähipäivien aikana. Bändi solmi elokuussa levytyssopimuksen Infacted Recordingsin kanssa. Sopimus turvaa ainakin albumin "Days Without Rain" julkaisun. Bändi paljasti uuden albuminsa nimen tammikuussa.

Vuonna 2010 perustettu kolmikko on aikaisemmin tämän vuoden aikana nähty esiintymässä ainakin Wave-Gotik-Treffenissä, The Tube Clubissa, Blackfield Festivalissa, DMF 2015:ssä ja Schwarze Nachtissa.

The Saint Paul on:

  • Marc
  • Paul
  • Robin

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä syyskuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 33 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.