Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

The Saint Paulin "Days Without Rain" -albumi julkaistaan 20. marraskuuta

Harmaasävyinen valokuva kolmesta ihmisestä seisomassa selin, katsomassa eteensä.Julkaistaan 20.11.2015

Perinteistä syntikkapoppia ja electropoppia tekevä The Saint Paul julkaisee odotetun kakkosalbuminsa 20. marraskuuta. "Days Without Rain" tulee olemaan seuraaja vuoden 2013 puolella Danse Macabre Recordsin ja UCM Recordsin kautta julkaistulle "Consequence"-debyytille. Tämänkertaisen levyn julkaisijana toimii saksalainen Infacted Recordings, joka suosittelee The Saint Paulin musiikkia esimerkiksi Meshin, Camouflagen ja Torulin tuotantoa fanittaville.

Kolmesta muusikosta koostettu The Saint Paul laittoi hiljattain nettiin katsottavaksi musiikkivideon kappaleesta "White Unicorn". Viisiminuuttisen klipin voi katsoa yhtyeen YouTube-kanavalta.

"Days Without Rain" -albumin kappaleet:

 1. Grey
 2. Reality Distortion Field
 3. What Do You Want
 4. White Unicorn
 5. But He Will
 6. Neon Light
 7. T1
 8. Unempathic V2
 9. Retrospect
 10. Leave Without Answer
 11. Not Tonight
 12. Dead End

The Saint Paul on:

 • Marc
 • Paul
 • Robin

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä marraskuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 58 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.