Gootti.net

This Gentle Horrorilta albumillinen goottirockia

Goottibändi This Gentle Horrorin ensimmäisen albumin, nimeltään "This Gentle Horror", kansikuva. Kvuassa näkyy harmaasävyinen patsas naishahmosta, jolla siivet. Nainen on valettu raudasta tai vuoltu kivestä.Debyyttialbumi

Yhdysvaltalainen This Gentle Horror julkaisi hiljattain yli 37 minuuttia sisältävän debyyttialbuminsa The Fossil Dungeon Recordsin kautta. Yhtyeen ensimmäisen pitkäsoiton nimeksi bändi kastoi "This Gentle Horror". Se sisältää tunnelmallista kitaravetoista goottirockia sanan perimmäisessä merkityksessä. This Gentle Horrorin remmiin kuuluu keväästä 1993 lähtien toimineen goottibändi Heaven Falls Hardin Randy Ashberry. Albumi julkaistiin viikko sitten. Levyn biisejä voi ostaa esimerkiksi digitaalisessa muodossa levy-yhtiön nettimusiikkikaupasta 0,75 euron kappalehintaan.

Vaikutteita This Gentle Horror kertoo MySpace-sivuillaan ottavansa varhaisilta goottibändeiltä, kuten Curelta, Joy Divisionilta, The Sisters Of Mercyltä, Bauhausilta, Christian Deathilta. Myös kauhuelokuvat Goblinilta, John Carpenterilta, Ennio Morriconelta ja Fabio Frizziltä vaikuttavat yhtyeen luomaan musiikkiin.

"This Gentle Horror" -albumin kappaleet:

 1. Transcend
 2. Painted Blue
 3. Stop Me Now
 4. On My Own
 5. The Seventh Door
 6. Fear Leading Life
 7. Something More
 8. Bleed
 9. Before the Night’s Through

This Gentle Horror on:

 • Randy Ashberry (musiikki)
 • Danny Davis (laulu ja kitara)

TGH:n tiimiin kuuluva Randy soittaa vuodesta 1993 toimineessa USA:ssa toimivassa ja goottimusiikkia luovassa Heaven Falls Hardissakin. Mies on bändin perustajajäsen Stacye Bedfordin kanssa. Bändiin kuuluu näinä päivinä perustajakaksikon lisäksi myös David Galser sekä Joey Moser.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5605 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.