Gootti.net

UK Decay: "New Hope for the Dead"

 • Julkaistu torstaina 20.06.2013
 • Avainsanat:

"New Hope for the Dead" -albumin kannessa tummanruskeaa tekstuuria, jossa osa viivoista on horisontaalisesti mattapintaisia, osa kiiltäväpintaisia.Julkaistaan 10.9.2013

UK Decay (www.ukdecay.co.uk) julkaisee comeback-albuminsa syyskuussa 2013. Talvella 1978 perustettu brittiyhtye vaikutti 1980-luvun alkuun asti Britannian punk ja underground-skenessä onnistuen hämmentämään gootin ja punkin ainekset keskenään. Bändi paineli talvella 2012 jälleen studioon rokkituottaja Chris Tsangaridesin kanssa. Siellä valmistui seuraaja "For Madmen Only" -albumin seuraaja: "New Hope for the Dead". Monipuolinen studioalbumi ei bändin mukaan ole nostalgian vuoksi luotu. Bändin vokalisti Abbo kertoo comebackin ajan tulleen, koska heillä on jotain uutta sanottavaa musiikkinsa välityksellä nykyajan tapahtumista. Bändin pyrkii täyttämään musiikissa olevan tyhjiön, jota muut eivät ole vielä tehneet. Bändi vastustaa apatiaa, syrjintää ja totalitarismia.

Kitaristi Sponin mukaan ajat ovat uudet, mutta samat ongelmat jatkavat olemistaan. Hän pitää UK Decayta poliittisesti latautuneena bändinä. Kiekko ilmestyy syyskuussa CD:nä ja vinyylinä sekä digitaalisesti ladattavana versiona Metropolis Recordsin kautta. Albumin kannessa nähdään kolmiulotteinen öljymaalausefekti. Se on ensimmäinen laatuaan koko maailmassa. Bändi on antanut aikaisemmin ristiriitaisia tietoja kiekon julkaisupäivämäärästä: UK Decayn nettisivuilla julkaisupäivämääräksi on merkitty 22. toukokuuta ja nettikaupassa 15. huhtikuuta. Levy-yhtiö Metropolis Records tuo kiekon esille 10. syyskuuta.

"New Hope for the Dead" -albumin kappaleet:

 1. Shake ‘em Up
 2. Heavy Metal Jews
 3. Next Generation
 4. Killer
 5. This City is a Cage
 6. Woman with a Black Heart
 7. Revolutionary Love Song
 8. Shout
 9. All the Faces in History
 10. I Feel Good
 11. Drink

UK Decay on:

 • Steve Abbo (laulu)
 • Steve Spon (kitara ja kosketinsoittimet)
 • Johnny G (kitara)
 • ED "Twiggy" Branch (basso)
 • Raymundo (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä kesäkuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.