Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Umbra Et Imago: "Opus Magnum"

Goottibändi Umbra Et Imago (www.imbraetimago.de) Saksasta ilmoittaa päättävänsä vuonna 1991 käynnistyneen taipaleensa ensi vuoden toukokuussa, jolloin yhtyeen viimeinen studioalbumi julkaistaan. Albumia työstetään julkaistavaksi Spirit Productionin kautta nimellä "Opus Magnum". Musiikillisesti se tulee poikkeamaan aikaisempien äänitteiden edustamasta tyylistä. Kiekon kappaleisiin on haettu vaikutteita niistä asioista ja kokemuksisat, joihin Umbra Et Imagon jäsenet ovat parin viime vuoden aikana joutuneet. Vuonna 1992 debyyttialbuminsa julkaissut saksalaisyhtye nousi suurempaan tunnettuuteen klubihitillään "Gothic Erotic". Myöhemmin bändin "Gedanken eines Vampires" -albumi esitteli yhtyeestä darkwaven sijaan metallimusiikkia luovan puolen.

Umbra Et Imagon joukko ei ole vielä kertonut minkälaista meininkiä se tulee tarjoamaan "Opus Magnum" -albumillaan. Jäähyväiset jättävä yhtye aikoo julkaista viimeisen levynsä ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Tarkempia tietoja kiekosta ei ole vielä paljastettu. Ryhmän aikaisempien äänitteiden antiin voi tutustua Umbra Et Imagon omilla MySpace-sivuille">MySpace-sivuilla.

Usein ihmismielen seksuaalisuutta sanoituksissaan ja live-esiintymisissään käsittelevä Umbra Et Imago julkaisi edellisen kerran täyspitkän albumin noin viisi vuotta sitten. Vuonna 2004 ilmestynyt levy tunnetaan nimellä "Memento Mori". Opus julkaistiin CD:n ja DVD:n yhteispainoksena.

Umbra Et Imago on:

  • Mozart (laulu)
  • Nanne (laulu)
  • Sören (kitara)
  • Migge (rummut)
  • Lutz (basso, laulu ja tuottaminen)

Umbra Et Imagon keulahahmojen, Mozartin ja Lutz Demmerin, vuonna 1994 perustama elektronista goottimusiikkia luova sivuprojekti Dracul julkaisi hiljattain uuden studioalbumin. Albumi sai nimen "Like An Animal" ja sillä kuullaan lukuisia vierailevia muusikkoja useista yhtyeistä. Lontoolainne DJ ja muusikko Lahannya kirjoitti yhden kappaleen ja osallistui parin biisin lauluosuuksien hoitamiseen. Umbra Et Imagon naislaulaja Nannekin laulaa useissa albumin kappaleissa. Dracul luonnehtii neljättä albumiaan klubiystävälliseksi studiolevyksi, jonka kappaleet on ladattu niin poliittisella kritiikillä kuin vampyyriromansseistakin tarinoimisella.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä joulukuuta 2009 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 186 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.