Gootti.net

VNV Nation: "Judgement"

  • Julkaistu sunnuntaina 05.11.2006
  • Avainsanat:

VNV Nation VNV Nation (www.vnvnation.com) julkaisee seuraavan albuminsa, jonka nimeksi on annettu "Judgement", ensi vuoden huhtikuussa. Maailmankiertue, joka edeltää "Judgement"-albumin julkaisua, käynnistyy maaliskuun 21. päivä Saksan Frankfurtissa. Tämä VNV Nationin Euroopan-kiertueen ensimmäinen osa on rajoitettu vain Saksaan ja se kestää vuoden 2007 huhtikuun alkuun saakka.

Bändin Euroopan-kiertueen toinen osa starttaa ensi vuoden toukokuussa. VNV Nation kiertää myös Pohjois-Amerikkaa kahdessa jaksossa: ensiksi USA:n itäiset osat ja Keski-Länsi huhtikuun ajan, jonka jälkeen bändi lähtee kiertämään USA:n läntisiä ja eteläisiä osia. Tämä Pohjois-Amerikan kiertueen jälkimmäinen osa alkaa kesäkuun ensimmäisen viikon jälkeen ja loppuu heinäkuun puolessa välissä.

VNV Nation -kokoonpano:

  • Ronan Harris (elektroniikka, sanoitukset ja laulu)
  • Mark Jackson (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.