Gootti.net

Wave-Gotik-Treffen 2006: VNV Nation (video)

Viitisen minuuttia kuvamateriaalia äänen kera: VNV Nation esiintyy tämän vuoden Wave-Gotik-Treffen (www.wave-gotik-treffen.de) -musiikkitapahtumassa. WGT on maailman suurin goottifestari. Ensi vuoden Wave-Gotik-Treffen järjestetään toukokuun 25.–28. päivä Saksan Leipzigissä.

Tässä videoleikkeessä nähdään esiintymässä VNV Nation (www.vnvnation.com). Videoleikkeen alussa kuuluva epämääräinen rätinä johtuu yleisön kiljumisesta — äänenlaatu paranee n. 20 sekuntia alun jälkeen.

Kirjainyhdistelmä VNV tarkoittaa "Victory not Vengeance", eli vapaasti käännettynä suomeksi: "Voitto, ei Kosto".

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.