Gootti.net

Wave-Gotik-Treffen: Absolute Body Control, I:Scintilla..

Jälleen uusia bändejä on vahvistettu Wave-Gotik-Treffen (www.wave-gotik-treffen.de) -goottitapahtumaan. Tällä kertaa WGT:n tämänvuotiseen esiintyjäkaartiin lisättiin bändit Absolute Body Control, Bella Donna, New Sken, The Promise, Dernière Volontè, In Strict Confidence, I:Scintilla ja Midnattsol. Musiikkikattaus käsittää jo nyt 74 vahvistettua bändiä — lisää on luvassa.

WGT 2007: Liput

Neljän päivän lippu tämän vuoden Wave-Gotik-Treffen tapahtumaan maksaa 58 euroa ennakkoon. Treffen-liput oikeuttavat käyttämään paikallisia julkisia kulkuvälineitä (kaupunkibussit, raitiovaunut, paikallisjunat) alueella 110 (MVV). Lipuilla voi matkustaa aikavälillä 25.–29.–5.2007. Tapahtuman vuoksi linjalle 11 järjestetään ylimääräisiä ajovuoroja.

Myytävänä on 9999 kappaletta leiriytymislippuja hintaan 21 €. Leiriytymislippu sisältää:

  • Luvan leiriytyä Treffen-Campground -alueelle
  • "Artists at the 16th WGT" -CD:n
  • "Pfingsbote" (WGT-ohjelmakirjasen)

Lippujen toimitus käynnistyy maaliskuun alussa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.