Gootti.net

Wave-Gotik-Treffen: Plastique Noir, Rotersand..

Kesällä Saksassa järjestettävään Wave-Gotik-Treffen (www.wave-gotik-treffen.de) -tapahtumaan on juuri vahvistettu uusia bändejä: esiintymislavalla tulemma näkemään brasilialaisen Plastique Noirin, saksalaisen Rotersandin ja sveitsiläisen Jesus & The Gurus -yhtyeen. Goottifestareille on värvätty esiintyjiksi jo nyt 111 bändiä.

Edellisen kerran, eli pari viikkoa sitten, WGT värväsi tapahtumaan mm. Poisonblackin, Secret Discoveryn ja Terminal Choice -nimisen yhtyeen.

Plastique Noir:

Plastique Noir -yhtyeen keulahahmo seisoo tummansinistä seinää vasten kylmäsävyisessä valokuvassa. Miehellä yllään valkoinen paita ja kaulassa ankh-koru. Mies ojentelee käsiään eteenpäin ja katsoo eteenpäin alta kulmien.PR (www.plastiquenoir.kit.net) on vuoden 2005 lopussa perustettu darkwave-bändi, jonka kokoonpanoon kuuluu entisiä sekä nykyisiä jäseniä muista saman alan bändeistä. PR:n perustaneet henkilöt halusivat tuoda paikalliseen skeneen uutta verta

Plastique Noir on:

 • Márcio ‘Mazela’ Benevides (kitara, taustalaulu ja harmonikka)
 • Max Bernardo (kosketinsoittimet ja syntetisaattorit)
 • Danyel Fernandes (basso ja akustinen kitara)
 • Sister Hurricane (rummut)
 • Airton S (laulu ja ohjelmointi)

Rotersand:

Kolmen kuvan kollaasi Rotersand-yhtyeen jäsenistä, jotka soittavat soittimiaan. Vasemmalla mies, joka virittelee jonkinlaisia koskettimia, keskimmäisenä laualaja ja oikeassa laidassa kosketinsoittaja / taustalaulaja.Saksalainen Rotersand (www.rotersand.net) on bändi, joka yhdistelee musiikissaan vaikutteita industrial-, club- ja techno-tyyleistä. Bändi perustettiin Gunin ja Rascalin toimesta vuoden 2002 syyskuussa — heti perustamisen jälkeen ryhmän kolmanneksi pyöräksi värvättiin tuottaja Krischan J.E. Wesenberg. Rasc ja Gun olivat entuudestaan tuttuja toisilleen, sillä miehet ovat aikoinaan tehneet töitä yhteisissä musiikkiprojekteissa. Uransa aikana Rotersand on keikkaillut kiertueella mm. Assemblage 23:n kanssa.

Rotersand on:

 • Rasc
 • Gun
 • Krischan

Jesus and The Gurus:

Kolmipäisen Jesus and The Gurus –yhtyeen jäsenet seisovat mustaa kangasta vasten, johon on painettu hopeanvärisiä symboleja, kuten pentagrammi ja jonkinlainen vaakuna. Miehillä on yllään maastopuvut, sotilaspuvut ja koppalakit. Oikeassa laidassa miehellä silmillään aurinkolasit.Kotimaassaan provosoivasta pukeutumisesta tunnettu Jesus and The Gurus (www.jesusandthegurus.com) on Sveitsin Zureichissa asuva gootti–/industrial–yhtye. Bändin tällä hetkellä tuorein albumi on "King ov Salò", joka jatkaa yhtyeelle ominaista kyynistä ja yhteiskuntaa kritisoivaa linjaa. Kiekko ilmestyi viime vuoden puolella Black Rainin kautta.

Jesus & The Gurus on:

 • Son ov David (laulu)
 • Gabriell Medicine Man (koskettimet ja samplet)
 • Tom Alien (kitarat ja basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.