Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Zeraphine: "Whiteout"

 • Julkaistu sunnuntaina 23.05.2010
 • Avainsanat:

Vasemmalla kuva miehestä, jolla musta tukka ja kasvot kuten muukin kuva halkeillut voimakkaasti. Kuvan oikeassa laidassa tummanpunaisella värillä lukee Zeraphine ja sen alla "Whiteout" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 11.6.2010

Vuodesta 2002 asti musiikkia levyttänyt saksalaisyhtye Zeraphine (www.zeraphine.de) aikoo julkaista vajaan kuukauden päästä, 11. kesäkuuta, oheisessa kuvassa näkyvän uutukaisalbuminsa. Goottirockia sisältävä levy on nimeltään "Whiteout". Se on osittain englanniksi ja saksaksi laulettu 11 biisin ja intron kokoinen äänite. Teos ilmestyy kolmena eri versiona. Niistä tavanomaisimmat ovat digitaalinen ja CD-versio. Erikoisin on kappalemäärältään rajoitettu CD-painos, jossa mukana bonus-DVD. Bändiläiset soittanevat pian uusimmankin albuminsa biisimateriaalia Saksan Leipzigissä 24.5. järjestettävän Wave-Gotik-Treffenin yleisölle. Zeraphine nimesi aikaisemmin tällä viikolla Euroopan-kiertueen, jonka se soittaa tukeakseen uuden studio-opuksensa sanoman leviämistä.

Zeraphinen "Whiteout"-albumin erikoispainoksen mukaan tulevalle DVD-levylle on laitettu bändihaastattelu, joka tehtiin albumin nauhoitushommien yhteydessä. Lisäksi DVD:llä kuullaan ja nähdään neljä live-esiintymisestä viime vuoden Blackfield Festivalissa taltioitua biisiä ja neliminuuttinen musiikkivideo uuden albumin ensimmäisestä singlekappaleesta, sekä bonusmateriaalia. Singlen nimi on "Out Of Sight". Siitä purkitettu videoklippi julkaistiin Internetissä huhtikuun lopussa.

"Whiteout"-albumin kappaleet:

 1. Erwachen
 2. Lieber Allein
 3. I Will Be There
 4. Out Of Sight
 5. Tomorrows Morning
 6. Louisa
 7. Rain Falls
 8. Waiting For The Day To End
 9. Du Fragst Nicht Mehr
 10. The Stream
 11. Remaining Desires
 12. Whiteout

Berliiniläisyhtyeen uusin albumi masteroitiin maaliskuun toisella viikolla. Miksausvaihe päättyi helmikuun lopussa. Bändi piti taukoa parin viikon ajan miksaamisen ja masteroimisen välillä. Varsinaiset ääniraitojen nauhoitusvaiheet päättyivät helmikuun alussa. Äänitysvaihe starttasi 11. tammikuuta rumpuraitojen nauhoittamisella. Zeraphinen aikaisempiin äänitteisiin voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

Zeraphine on:

 • Sven (laulu)
 • Norman (kitara)
 • Manuel (kitara)
 • Marcellus (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä toukokuuta 2010 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 142 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.