Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

A Perfect Circle: "Eat the Elephant"

Valokuva kalmankalpeasta miehestä pitämässä käsissään sylillistä eri värisiä luikertelevia matoja tai käärmeitä.Julkaistaan 20.4.2018

"Eat the Elephant" on yhdysvaltalaisen A Perfect Circlen huhtikuussa julkaistava albumi. Sen tietä on tasoitettu viime lokakuusta lähtien, jolloin bändi latasi nettiin 15 sekuntia pitkän "The Doomed" -nimisen biisin esittelypätkän. Myöhemmin A Perfect Circle varmisti kyseisen biisin olevan uuden studioalbumin, jonka ilmestymistä tosifanit ovat odotelleet 14 vuoden ajan, ensimmäinen singlebiisi. Siihen kuvattu musiikkivideo julkaistiin marraskuussa.

Tammikuussa A Perfect Single valitsi uuden studiolättynsä kakkossinkuksi kappaleen "Disillusioned". Albumin nimi paljastettiin helmikuun alussa ja samalla paljastettiin kolmannen singlen olevan "Talktalk".

"Eat the Elephant" -albumin kappaleet:

 1. Eat The Elephant
 2. Disillusioned
 3. The Contrarian
 4. The Doomed
 5. So Long, And Thanks For All The Fish
 6. Talktalk
 7. By And Down The River
 8. Delicious
 9. Dlb
 10. Hourglass
 11. Feathers
 12. Get The Lead Out

A Perfect Circle:

 • Maynard James Keenan (laulu)
 • Billy Howerdel (kitara ja taustalaulu)
 • James Iha (kitara ja kosketinsoittimet)
 • Matt McJunkins (basso)
 • Jeff Friedl (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 81 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.