Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Necrotekk: "What We Have Lost"

 • Julkaistu sunnuntaina 04.03.2018
 • Avainsanat:

Valokuva goottinaisesta istumassa valkoista seinää vasten. Kuvan päällä ja keskellä Necrotekkin logo valkoisella.Julkaistaan 6.4.2018

Necrotekkin uusi albumi ilmestyy CD:nä huhtikuussa Sonic-X:n avulla. Se lähetettiin painoon tammikuun alussa ja samaan aikaan saksalaisbändi latasi YouTubeen kuusiminuuttisen "The Way" -kappaleen. "What We Have Lost" -albumille päätyneitä kappaleita oli voinut kuunnella netissä muutamia kuukausia sitten, mutta sen jälkeen kun lokakuussa 2017 bändi sai idean CD-painoksen tekemisestä, poistettiin netistä muut kappaleet edellä mainittua lukuun ottamatta.

Albumin masteroi Hélène de Thoury. Oikealla näkyvän kansitaiteen kuvasi Guido Krebs.

"What We Have Lost" -albumin kappaleet:

 1. Kingdom
 2. Dog With Two Bones
 3. Torn
 4. Dark Dark Dark
 5. The Way
 6. To Find Someone
 7. Kassandra
 8. Shiny Black And Cold
 9. Realms
 10. Asela

Necrotekk ajattelee tekevänsä dark electroa ja dark wavea. Bändin takana on yksi muusikko, Seb H., joka on aikaisemmin toiminut kosketinsoittajana ainakin goottimetallibändi Sun of Sadnessissa sekä Killing Suzyssa, ja kosketinsoittajana vuosien 2009–2016 välillä goottirock-yhtye Mantusin keikoilla.

Necrotekk on:

 • Seb H.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.