Gootti.net

Evo-Lution: "N.A.V.Y.G.A.T.O.R"

 • Julkaistu maanantaina 05.03.2018
 • Avainsanat:

Tummanvihreää ja vahvasti vinjetoitua taustaa vasten Evo-Lution-yhtyeen logo teräksiseen tapaan. Samaan tapaan lukee myös albumin nimi "N.A.V.Y.G.A.T.O.R".Julkaistaan 23.3.2017

Saksalaiselta tanssittavan "militaristisen electropopin" tekijältä ilmestyy albumi 23. maaliskuuta. "N.A.V.Y.G.A.T.O.R"-niminen luomus sisältää 13 kappaletta, joista viimeisin on bonuskappale. Kyseessä on Evo-Lutionin kolmas albumi, joskin vielä toistaiseksi sen tuorein levyjulkaisu on remixien kokoelma "Looking Forward To The Remixes" vuodelta 2017.

Uudella levyllä Evo-Lution kokeilee electropopin ja dark electron yhdistelyä, samoin kuin balladimaisten ja militarististen soundien yhdistelyä. Biisit on esitetty osin saksaksi, osin englanniksi.

"N.A.V.Y.G.A.T.O.R"-albumin kappaleet:

 1. Tiefenrausch
 2. Fallen
 3. Hassmensch
 4. Deadly Game
 5. Stiefel Schritt
 6. Slowly We Rot
 7. Under Destruction 8. Desert Land
 8. Stand Up
 9. Damned Of The Dead
 10. No Secrets
 11. N.A.V.Y.G.A.T.O.R
 12. Allein (Reflection Version)

Evo-Lution on:

 • Klaus Schwarz (laulu)
 • Heiko Lachmann (taustalaulu ja syntetisaattori)
 • Micha Meyer (taustalaulu ja rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.