Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Armageddon Dildos: "Herbstzeitlose"

Valokuva verisestä puun lehdestä tai muusta nelilehtisestä valkoisesta esineestä. Sen päällä lukee valkoisella "Herbstzeitlose".Julkaistaan 6.4.2018

Ennen uudella materiaalilla täytettyä Armageddon Dildos -albumia ilmestyy 6. huhtikuuta EP-levy "Herbstzeitlose". Sillä tämä saksalaisyhtye esittelee neljä uutta kappaletta, sekä seitsemän remixiä eri esittäjiltä. Armageddon Dildos esittelee EP:llä uudessa valossa klassikkokappaleen "Resist". Nimestä huolimatta se ei juuri sisällä aineksia alkuperäisestä kappaleesta.

Uwe Kankan EBM-bändi julkaisee "Herbstzeitlose"-levyn Alfa Matrixin kautta. Sen voi tilata digitaalisesti levy-yhtiön BandCamp-kaupasta.

"Herbstzeitlose"-EP:n kappaleet:

 1. Intimidated (7” mix)
 2. Resist (2.0)
 3. The Constant Beat (EP mix)
 4. Mandy Crash
 5. Resist (old school mix by Plastic Noise Experience)
 6. The Constant Beat (Kant Kino mix)
 7. Intimidated (Tolchock mix)
 8. Resist (Hell:Sector mix)
 9. The Constant Beat (The Psychic Force mix)
 10. Resist (Venal Flesh mix)
 11. Resist (blade mix by Technoir)

Armageddon Dildos on:

 • Uwe Kanka

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.