Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Merciful Nuns: "Anomaly X"

Mustaa taustaa vasten kolmio, jonka keskiosa on musta ja sen reunat hohtavat valkoista valoa.Julkaistaan 6.4.2018

Hämäräheppujen goottiyhtye Merciful Nuns latasi 6. huhtikuussa ilmestyvän "Anomaly X" -albuminsa ensimmäisen singlen YouTubeen. Singlekappale on vapaamuurareista kertova "Blue Lodge". Siihen kuvattu musiikkivideo on katseltavissa suoraan täältä.

Edellisen kerran yhtyeeltä ilmestyi uutta musiikkia huhtikuussa 2017. Silloin oli vuorossa kahdeksan biisin pituinen "A-U-M"-albumi.

"Anomaly X" -albumin kappaleet:

  1. Neo Alpha Genesis
  2. Golden Dawn
  3. Saturnalia
  4. Blue Lodge
  5. On the Square
  6. Anomaly (Part 1: Moon Water — Part 2: Crack in the Universe)
  7. The Pyramid

Rokkiryhmä perustettiin vuonna 2010 Artaud Sethin toimesta sen jälkeen kun The Garden of Delight oli hajonnut.

Merciful Nuns on:

  • Artaud Seth
  • Jón
  • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.