Gootti.net

Access to Arasakalta "void();"-albumi

Mustavalkoinen piirros jonkinlaisesta harmaasta roiskeesta, joka kuvan oikeassa alakulmassa halkoo mustaa taustaa.Julkaistiin 14.9.2010

Yhdysvaltalainen yhden miehen musiikkiprojekti Access to Arasaka (www.accesstoarasaka.com) julkaisi 14. syyskuuta järjestyksessä toisen studioalbuminsa. Albumin julkaisi amerikkalainen elektroniselle musiikille omistautunut Tympanik Audio. New Yorkista käsin toimiva Access to Arasaka tarjoaa uudella "void();"-albumillaan synkkiä ja futuristisia viisuja, joihin on haettu vaikutteita hakkerikulttuurisat ja virtuaalimaailman vaikuttajista. Acecss to Arasakan 26-vuotias taustavoima, nimeltään Rob Lioy, kertoo hakevansa musiikkiinsa inspiraatiota kaikesta "cyberistä" ja cyberpunkista. Miehen vuotta aikaisemmin julkaisema debyyttialbumi "Oppidan" on musiikillisesti saman genren tuotantoa kuin mitä uutukaisella kuullaan.

"void();"-albumin kappaleet:

 1. *strtok()
 2. kill_recorder=$c1
 3. array[0..8191]
 4. setvector
 5. config.syn_seq
 6. &sin
 7. term/echo
 8. optlist:
 9. syslog_ident
 10. [overwrite_ctr]
 11. inc(tumbler)
 12. n->m_pkthdr.len
 13. switch(pcap_datalink)
 14. bpf_u_int32
 15. <arpa/inet.h>
 16. sys.argv[1:]

Access to Arasaka on:

 • Rob Lioy

Yhtyeen nimi juontuu Cyberpunk 2020 -roolipelistä, jossa Arasaka on japanilainen aseita ja viihde-elektroniikkaa valmistava korporaatio. Elektronista musiikkia, ambientia ja IDM:ää luovan Access to Arasakan tuotantoa voi käydä kuuntelemassa muusikon MySpace-sivuilla.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä syyskuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Access to Arasakalta "void();"-albumi. on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

emanon 16. päivä syyskuuta 2010

Toi aikaisempi levy ainakin oli pirun hyvä – kuten nyt Tympanik Audion julkaisut yleensäkin :)

Petri 16. päivä syyskuuta 2010

Tympanikin julkaisuja en ole kovin paljon seurannut kun siellä on niin häröä elektronista musiikkia, josta en yleensä innostu. Tämä Access to Arasaka on kuitenkin jännä tuttavuus.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.