Gootti.net

Teufel: "Absinth"

Valokuva miehestä, jolla mustat vaatteet ja pää lähes kaljuksi ajeltu, paitsi kallon laidoilla punaiset hiustupsut, jotka muotoiltu sarviksi. Kuvan yläosassa lukee Teufel ja alaosassa "Absinth" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 17.9.2010

Saksalainen goottimuusikko Teufel uutisoi tulevansa julkaisemaan perjantaina sooloalbumin "Absinth" oman Teufel Records -levymerkkinsä kautta. Teufel tunnetaan parhaiten laulajana ja säkkipillin soittajana industrial rockia soittavasta Tanzwutista sekä Corvus Coraxista. Tämä debyyttialbumi on nimetty kitkeränmakuisen absinttijuoman mukaan. Teufel runoilee "Absinth"-nimen sopivan levylle hyvin, sillä hänkin on omalla tavallaan toiminut tajuntaa laajentavana aineksena. Absinttijuoma nousi suuren eurooppalaisen yleisön suosioon viime vuosisadan puolella. Litkusta käytetään nimitystä "vihreä keiju" koska se on väriltään vihreää ja päihdyttävää. Sana Teufel on saksaa ja se tarkoittaa pirua. Teufelin ensimmäisellä soolorykäisyllä "Der Todesengel" on laitettu toistettavaksi artistin MySpace-sivuille.

Teufel Recordsin kautta ilmestyvä pitkäsoitto tarjoaa kuunneltavaksi 15 biisiä, joiden yhteenlaskettu soittoaika on hieman yli 69 minuuttia. Albumin viimeisenä raitana kuultava bonuskappale sisältää samansuuntaista puhuttua musisointia, jota elektronista räimettä tarjoava E Nomine tapaa luoda.

"Absinth"-albumin kappaleet:

 1. Tritt Ein (intro)
 2. Der Fährmann
 3. Der Todesengel
 4. Der Dürre König
 5. Alles Nur Ein Traum
 6. Den Speise Ich
 7. Kalt Ist Mein Herz
 8. Neigt Euer Haupt
 9. Absinth
 10. Die Moritat Vom Mackie Messer
 11. Tick Tick Tack
 12. Schwefel
 13. Komm Näher
 14. Hymnus Codex Gigas
 15. Phantasien (bonuskappale)

Teufel on:

 • Teufel

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä syyskuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.