Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Actors julkaisee "It Will Come to You" -albumin maaliskuussa

 • Julkaistu torstaina 01.02.2018
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten valkoisella värillä Actors-sana monessa rivissä niin, että alapäässä sana on selkeä, ylemmillä riveillä aina vain kaoottisempi mitä ylempää luetaan.Julkaistaan 9.3.2018

Artoffact Records uutisoi julkaisevansa maaliskuun yhdeksäntenä Actorsin albumin. "It Will Come to you" -debyytin esittelyviisu "Slaves", sekä avausraita "L’appel Du Vide", on kuunneltavissa jo nyt yhtyeen BandCamp-sivuilta. Kanadalaiset tekevät sellaista post punkkia modernilla otteella, johon vaikutteita on poimittu ainakin David Bowien luovuudesta ja itsevarmuudesta..

Levy-yhtiö arvelee Actorsin keulahahmon Jason Corbettin lauluäänen muistuttavan nuorta Bonoa, tai Peter Murphya. Corbett hoitaa vokaalien lisäksi biisien säveltämisen, tuottamisen, miksaamisen ja masteromisen omassa studiossaan Jacknife Soundissa.

Toukokuussa yhtye saapuu Eurooppaan kiertueelle. Se sisältää pari esiintymistä Ranskassa, yhden Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja reissun lopuksi kaksi keikkaa Saksassa — jälkimmäinen niistä on Wave-Gotik-Treffenissä.

"It Will Come to You" -albumin kappaleet:

 1. L’appel Du Vide
 2. Slaves
 3. Face Meets Glass
 4. Hit to the Head
 5. Crosses
 6. Bury Me
 7. Crystal
 8. We Don’t Have To Dance
 9. Let It Grow
 10. Bird in Hand

Actors on:

 • Jason Corbett (laulu ja kitara)
 • Shannon Hemmett (syntetisaattori ja laulu)
 • Jahmeel Russell (basso)
 • Adam Fink (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä helmikuuta 2018 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 109 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.