Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Mnemonic: "Aversionen"

 • Julkaistu perjantaina 02.02.2018
 • Avainsanat:

Vaaleanharmaata taustaa vasten seisovan naisen valokuva harmaasävyisenä. Kuvan alaosasa lukee valkoisella "aversionen".Julkaistaan 9.2.2018

Mnemonicin 14 biisiä sisältävä 11. albumi julkaistaan viikon kuluttua perjantaina. Michael Belletzin ja Sebastian Schulzin vuonna 1997 perustama bändi toimi alkuvaiheessa electro–industrialin parissa. Siitä Mnemonic kehittyi instrumentaalisempaan suuntaan ja vuonna 2009 Sebastian jätti projektin sikseen. Michaelin jälkeen Mnemonicilta on ilmestynyt ambienttia, ja IDM:ää.

Kiekko ilmestyy saksalaisen Hymen Recordsin kautta. Saman levymerkin kautta on tulossa myös Eff Dst:n albumi "Out of Body" helmikuun 15. päivä.

"Aversionen"-albumin kappaleet:

 1. distinktion
 2. zyniker
 3. fabulant
 4. rivale
 5. formalist
 6. intrigant
 7. apathie
 8. scheelsucht
 9. aversionen
 10. despot
 11. affektation
 12. hybris
 13. narzisst
 14. individuum II

Mnemonic on:

 • M.Belletz

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä helmikuuta 2018 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 44 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.