Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Alfa Matrix kiinnitti Lovelorn Dollsin

Sinertävä ryhmäkuva Lovelorn Dolls -yhtyeen kokoonpanosta, johon kuuluu neljä miestä ja yksi nainen. He seisovat shakkikuvioidulla lattialla sinisen udun ympäröimänä.Kuvassa Lovelorn Dolls

Belgian Brysselistä kotoisin oleva Lovelorn Dolls (www.lovelorn.info) kiinnitettiin nyt maanmiestensä pyörittämän Alfa Matrix -levymerkin kokoelmaan. Sanoituksista ja sovituksista vastaavan Ladyhellin sekä sävellyksen, kitaroinnin ja tuottamisen hoitavan Corpus Christin muodostama Lovelorn Dolls luo synkkää, romanttista musiikkia. Siinä yhdistellään Tim Burtonille ominaista visuaalista puolta ja The Birthday Massacren tyyliä, sekä Marilyn Mansonin ylilyövää ulosantia. Bändi soittaa rokkaavaa electroa — Alfa Matrixin mukaan sellaista, joka nojaa Lacuna Coilin, Evanescencen sekä Garbagen tuotantoon.

Yhtyeen omakustanteisen EP-levyn "An Intense Feeling of Affection" ja lukuisten live-esiintymisen jälkeen Belgiassa, Alankomaissa ja Luxemburgissa, yhtye siirtyi debyyttialbuminsa purkittamiseen tuottaja Victor Loven kanssa. Viimeisin askel Lovelorn Dollsin kehityskulussa oli Alfa Matrixin kanssa levytyssopimuksen allekirjoittaminen. Esikoisalbumi julkaistaneen nimellä "The House Of Wonders". Sen kuvittamisesta vastaa graafinen suunnittelija Gogo Melone. Albumi julkaistaneen tulevan talven aikana. Tarkkaa julkaisupäivämäärää ei vielä ole tiedossa.

Lovelorn Dolls on:

  • Ladyhell (laulu ja sävellys)
  • Corpus Christi (kitarat ja sävellys)
  • Sedjem (kitarat)
  • Loki (basso)
  • Yoni (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä syyskuuta 2012 kello 14:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 84 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.