Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Miss FD julkaisi Halloween-singlen "Down in the Dungeon"

  • Julkaistu keskiviikkona 19.09.2012
  • Avainsanat:

"Down in the Dungeon" -singlen etukannessa piirros punatukkaisesta naisesta, jolla korsetti ja jonka oikealla puolen vaaleita savukiekuroita.

Yhdysvaltalainen Miss FD (www.missfd.com) jatkaa Halloween-perinnettään julkistamalla viime vuoden singlelohkaisun "Love Magick" ja siihen kuvatun musiikkivideon seuraajaksi uuden synkkää elektropoppia edustavan biisin ja sille musiikkivideon. Vuorossa on "Down in the Dungeon", jota artisti luonnehtii leikkisäksi goottipoppibiisiksi. Oikealla puolella näkyvä kansitaide sinkkua varten on sarjakuvakuvittaja Chandra Freen luoma. Miss FD:n kanssa aikaisemminkin yhteistyötä tehnyt Adam Alvarez hoiti viimeisimmänkin musiikkivideon ohjaamisen. Klippi aiotaan laittaa yleisön nähtäväksi 1. lokakuuta FEARnet.com-sivustolle. Singlekappale on ladattavissa useista nettimusiikkikaupoista, kuten Bandcampista, Amazon MP3:sta ja iTunesista.

Huhtikuussa 2012 Miss FD toi esiin rokkaavamman "Infatuated"-singlen. Synkempää elektronisen jytäjumpan suuntausta edustava biisi sisältää vierailevan kitaristin, Robert Danten, tunnelmallisia melodioita. Myös tähän singleen kuvattiin musiikkivideon Adam Alvarezin valvonnassa. Lokakuista ilmestystä esitellään alapuolella näkyvässä teaserissa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä syyskuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 42 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.