Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Vantaalla järjestetään ...And Darker Was The Night -tapahtuma 31.3

Rockin’ Cornerin tiloja osoitteessa Kilpakuja 1 hyödynnetään 31. maaliskuuta, kun järjestetään ensimmäinen …And Darker Was The Night -illanvietto. Goottiklubissa esiintyy venäläinen Dominia, helsinkiläinen goottirock-yhtye Hexdrive ja tamperelainen saman liigan bändi Many Happy Returns. Illanvietto eskaloituu sillä tavalla, että ovet avataan kello 19, jonka jälkeen Many Happy Returns soittaa yhdeksältä, Hexdrive kymmeneltä ja Dominia yhdeltätoista.

Sisäänpääsyn hinta on 10 euroa ja se maksetaan ovella. Narikkamaksu on vapaaehtoinen. Lisätietoja tapahtumasta kerrotaan sen Facebook-sivulla.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.