Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Wisborg: "Tragedy Of Seconds Gone"

 • Julkaistu tiistaina 13.03.2018
 • Avainsanat:

Piirros ihmishahmosta kuvattuna sivustapäin siten, että hahmolla on mustat hiukset ja pää kallistettu ylöspäin. Suusta kohoaa punainen rantu.Julkaistaan 27.4.2018

Vuodesta 1989 toiminut Danse Macabre -levymerkki julkaisee Wisborgin uuden albumin huhtikuussa. Se on goottirock-albumi, jolle Wisborg on myyntipuheen mukaan löytänyt vaikutteita 1980- ja 1990-lukujen merkkibändeistä, kuten The Sisters Of Mercystä, Type O Negativesta ja Depeche Modesta. Kyseessä on Wisborgin debyyttialbumi.

Joulukuussa Wisborg latasi YouTubeen musiikkivideon kappaleesta "Becoming Caligari". Videota on tähän mennessä katseltu yli 1200 kertaa.

Bändi esiintyy yleisön edessä seuraavan kerran 24.3., jolloin on luvassa keikka Hampurissa. Samassa paikassa esiintyy tuolloin She Past Away.

"Tragedy Of Seconds Gone" -albumin kappaleet:

 1. Seconds Gone
 2. In The Haze Of A Drunken Hour
 3. Becoming Caligari
 4. The Sick Rose
 5. Desire
 6. Venus in Chains
 7. Temptation And Hesitation
 8. Winter Falls
 9. Awaking Spring

Wisborg on:

 • Konstantin Michaely
 • Nikolas Eckstein

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 74 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.