Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

PIG: "Risen"

 • Julkaistu maanantaina 12.03.2018
 • Avainsanat:

Valokuva koristeellisesta, värikkäästä mosaiikkilasiseinästä, jota vasten kuvassa mustaan karvapukuun sonnustautunut mies.Julkaistaan 8.6.2018

Lontoolaisen Raymond Wattsin electro–rock-yhtye PIG julkaisee kesällä uuden levyn, kuvassa näkyvän "Risen"-albumin. Albumi on tilattavissa jo nyt ennakkoon levy-yhtiö Metropolis Recordsin nettikaupasta.

Raymond Watts on tehnyt töitä musiikin kanssa 1980-luvun puolesta välistä saakka. Uransa alkuaikoina hän toimi ääniteknikkona laulaja Mona Murille ja industrial-yhtye Einstürzende Neubautenille.

"Risen"-albumin kappaleet:

 1. The Chosen Few
 2. Morphine Machine
 3. Loud Lawless & Lost
 4. The Revelation (Misinterpretation Mix)
 5. Truth Is Sin
 6. The Vice Girls
 7. Rise & Repent (Descent Mix)
 8. Leather Pig
 9. When I’m Done
 10. The Cult Of Chaos
 11. The Hangman’s Wooing
 12. Prey & Obey (Disobey Mix)
 13. Hard Machine (Lard Machine Mix)
 14. Ecstacy & Exorcism (Excoriation Variaton Mix)

PIG on:

 • Raymond Watts

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 58 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.